Du finner også sidene med ssl : https://www.brustadbuss.no/
USA
Denne turen har gått
USA, fra kyst til kyst

MinneapolisDenne turen går på tvers av det amerikanske kontinent fra New York på østkysten til San Fransisco i California på Stillehavskysten, totalt 16 stater. Vi flyr til New York og starter reisen i USA der. Vi bor sentralt på Manhattan og vi får oppleve Time Square, Central Park, Frihetsgudinnen, Ground Zero minnesmerket over 9.11, m.m.

Vi kjører vestover gjennom New Jersey og gjennom skogkledde Pennsylvania. I Ohio besøker vi Amish-folket og får et innblikk i deres spesielle levemåte.

Vi fortsetter til et opphold i Chicago, USA's tredje største by. Byen ligger fint til ved Lake Michigan og den har fått en ny park, Millennium Park. Vi kommer så til staten Wisconsin, en av de «norske» statene. Neste stopp blir i Minneapolis i Minnesota. Her besøkes Hall of America, USA's største kjøpesenter med butikker, restauranter og en stor aktivitetspark. Vi besøker også den norske Mindekirken før vi kommer til Nord-Dakota. Her besøkes en av de mest aktive «Sons of Norway»-losjene i USA. Neste dag skal vi være med på Norsk Høstfest hvor det ofte deltar norske artister og hvor norsk håndverksarbeider og mat tilbys.

Vi fortsetter over prærien i Sør-Dakota og tar et opphold i Deadwood, en gammel sjarmerende westernby. I Black Hills ser vi portrettene av 4 presidenter i fjellklippen. Neste stopp blir i Buffalo i staten Wyoming. Det blir besøk i Yellowstone nasjonalpark, verdens eldste fra 1872. Geysirer og et yrende dyreliv tiltrekker mange turister. Vi besøker også Grand Teton nasjonalpark før overnatting i Jackson.

I Utahs hovedstad, Salt Lake City, besøkes mormonertemplet. Da står ørkenstaten Nevada for tur. Her blir det et opphold i Casinobyen Reno, ofte kalt «Lille Las Vegas».

Vi kjører over fjellkjeden Sierra Nevada og kommer til solskinnstaten California. Vi passerer hovedstaden Sacramento før vi kommer til San Fransisco via Golden Gate Bridge. Her kan vi besøke kjøpesenterområdet Union Square, Chinatown og piren Fisherman's Wharf med utsikt mot fangeøya Alcatraz. Man bør også ta en tur med den kjente kabelbanen som kjører opp og ned de bratte gatene i byen. Det blir SAS fra San Fransisco til København og videre til Trondheim.

Ground Zero, New YorkYellowstoneManhattan (sett fra Rockefeller senter)
ChicagoReno, Nevada
Golden Gate, San FransiscoFicherman's WharfMall of America, Minneapolis20 DAGER
39.900,-

Turnr.: 56
Avreise:

Prisen inkluderer:
  • Fly Værnes - Oslo - New York og San Francisco - København - Værnes
  • 18 hotellovernattinger
  • 18 frokost
  • 2 middag
  • Busstransport i komfortabel turbuss
  • Diverse innganger
  • Norsk guide i New York, Chicago og Minneapolis
  • Norsk reiseleder
Tillegg:
  • Enkeltrom: kr. 13.600,-
Be om detaljert program
I samarbeide med Amerikabussen

Utskrifsversjon:
 Katalogside: 48

Påmelding:
- Epost
- Tlf: (+47) 74088700

Søk med kategori
Periode
 » Høst
Tema
 » Historie
 » Natur
Reisemåte
 » Buss
 » Fly
 »  » Fly tur/retur
 »  » Rundreise med buss
Reisemål
 » Resten av verden
 »  » USA