Du finner også sidene kryptert med SSL : https://www.brustadbuss.no/
USA
Denne turen har gått
Cruise i Karibien med Florida

Pass: HUSK GYLDIG PASS!
Passet skal være gyldig minimum 6 måneder etter hjemkomst, og må være optisk lesbart.
Prisen:
Prisen inkluderer overnatting i valgt lugar, havneavgifter, alle måltider, obligatorisk tips og underholdning. Man betaler ekstra for drikke, arrangerte utflukter og annet privat forbruk som f.eks.skjønnhetsbehandling, frisør og noen aktiviteter.
Språk:
Celebrity cruises har besetning fra flere ulike land. Hovedspråket ombord er engelsk.
Bagasje:
Billett og bagasjelapper utleveres på hotellet. Ved ombordstigning leveres bagasjen fra kaia til lugarene. Ta med verdisaker i håndbagasje. Vær oppmerksom på at det kan ta litt tid før bagasjen blir levert på lugaren.
Klær:
Ta med fritidsklær for dagene ombord og til eventuelle utflukter. Husk badetøy da det er basseng ombord. På de fleste kvelder kan penere fritidsklær benyttes, skjorte og bukse for menn, bukser og topp eller skjørt og bluse for kvinner. En kveld arrangeres formell middag med dress og slips eller smoking for herrene med tilhørende antrekk for damene.
Måltider:
Frokost og lunsj serveres i restaurantene med fri bordplassering. Middag serveres i 2 bordsittinger. Gruppen spiser middagen samlet med faste bord.
Driks til personalet:
Ombord på cruiset er det tradisjon å gi driks til personalet for god service. Obligatorisk tips er forutbetalt og inkludert i prisen, men man kan gi ekstra tips direkte dersom man ønsker det.
Betaling ombord:
Ombord angis alle priser i Dollar. For å gjøre all betaling så enkelt som mulig er det innført et kontantløst system ombord. Når man sjekker inn på terminalen før ombordstigning får man utlevert lugarkort. Dette er identifikasjonskort som benyttes ved alle landutflukter og ved all betaling ombord. Ved innsjekking registreres samtidig det kort (Visa, Mastercard, Diners Club, American Express) eller et kontantbeløp som man ønsker å benytte for betalingen. Ved innsjekking må de personene som skal benytte kortet signere. Siste kveld/natt ombord får man utlevert på lugaren en spesifisert faktura over forbruket ombord. Dersom man ikke har innvendinger, blir beløpet automatisk belastet betalingskortet.
Strømstyrke:
Hovedstrømstyrken er 110 volt 60 Hz og amerikansk kontakt (adapter vil være nødvendig). Hårføner finnes på alle lugarer.
Røyking:
Ombord er det røykeforbud i restaurantene. Røyking er tillatt på spesielle merkede områder ombord. Det er ikke tillatt å røyke på lugaren. Dersom det forekommer kan man bli ilagt et gebyr på $250,- for renhold.
Klesvask:
Man kan få vasket klær mot ekstra kostnad.
Alkohol:
Det er ikke tillatt å medbringe alkoholholdig drikkevarer ved ombordstigning avreisedag eller ved landutflukter.
Lege:
Det finnes en velutstyrt sykeavdeling med lege. Alle kostnader betales ombord. NB! Ha reiseforsikringen iorden, «hele verden»



13 DAGER
24.980,-

Turnr.: 57
Avreise:

Prisen inkluderer:
  • Fly Værnes - København - Miami og Miami - Oslo - Værnes
  • 4 hotellovernattinger
  • 4 frokost
  • 1 lunsj
  • 1 middag
  • 7 netters cruise med innvendig lugar, frokost, lunsj og middag hver dag
  • Utflukter i Miami som beskrevet
Tillegg:
  • Enkeltrom hotell, 4 netter: kr. 2.850,-
  • Singellugar cruise, 7 netter: kr. 6.650,-
  • Dobbeltlugar med balkong inkl. drikkepakke (verdi 3.500,-): kr. 4.570,- per person

Påmelding:
- Epost
- Tlf: (+47) 74088700

Søk med kategori
Periode
 » Vinter
Tema
 » Natur
 » Soling
Reisemåte
 » Fly
 »  » Fly tur/retur
 » Cruise
Reisemål
 » Resten av verden
 »  » USA