Du finner også sidene med ssl : https://www.brustadbuss.no/
Europa
Denne turen har gått
Rosas, Costa Brava
RosasI mange år har vi kjørt bussturer på høsten til Middelhavskysten i Spania . Vi begynte med turer til Costa Brava nord for Barcelona før vi flyttet til Salou sør for Barcelona. I år går turen i september og vi har derfor valgt å legge hovedoppholdet til byen Rosas nord på Costa Brava kysten. Her ligger vi iro i 8 netter. Vi benytter Color Line Oslo - Kiel tur/retur på reisen og får se mye av vesteuropa på turen sør- og nordover.

Dag 1, torsdag 22.september: Trøndelag - Oslo / Kiel
Tidlig avreise fra Trøndelag. Frokost på Alvdal før turen fortsetter til Oslo og avgang med Color Lines ferje til Kiel kl. 14.00. Lunsjbuffé ombord ved avgang fra Oslo. Overnatting i innvendig dobbeltlugar.

Dag 2, fredag 23.september: Kiel - Trier
Frokost ombord før ankomst Kiel kl. 10.00. Turen går på tyske motorveger forbi Hannover, Dortmund, Köln, Bonn og frem til Trier i Moseldalen. Overnatting på hotell Vienna House Easy Trier.

Dag 3, lørdag 24.september: Trier - Lyon
Vi kjører gjennom Luxemburg og til Frankrike, forbi Metz, Dijon og til Lyon. Overnatting på Novotel Lyon Nord.

Dag 4, søndag 25.september: Lyon - Rosas
Vi fortsetter sørover Rhôndalen forbi Valence, Avignon, Montpellier og til grensen til Spania sør for Perpignan. Herfra er det kort veg til Rosas ved Costa Brava kysten. Her skal vi bo i 8 netter på Goya Park Hotel.

Rosashttps://dev.brustadbuss.no/bbkontor/?/gallery/gShare/:g4buss/reisemal/spania/Catalonia/Rosas/PrestigeHotelGoyaPark/1_4_360.jpgPrestige Hotel Goya Park

Dag 5 - 11, mandag 26.september: Rosas
Rosas er en mindre by og har en gammel bydel og et større område med strand og hoteller. Videre er det en stor fritidsbebyggelse med hus og båter i et større kanalområde. Det er gangavstand fra hotellet til gamlebyen.
Det blir god tid til soling og avslapning, men vi har også ulike utflukter. Det blir tur til Andorra som ligger i Pyreneene på grensen mellom Spania og Frankrike. Videre tar vi en utflukt til Tossa de Mar, en turistby lenger sør på Costa Brava kysten. Det vil også bli muligheter for en båttur.

Tossa de MarAndorraAndorra

Dag 12, mandag 3.oktober: Rosas - Besançon
Vi forlater Rosas og kjører nordover Frankrike og Rhôndalen. Vi passerer Lyon og kjører frem til Besançon for overnatting.

Dag 13, tirsdag 4.oktober: Besançon - Hannover
Grensen til Tyskland passeres ved Mulhouse. Vi fortsetter nordover Tyskland forbi Frankfurt, Kassel og frem til Hannover. Overnatting på H+ Hotel Hannover.

Dag 14, onsdag 5.oktober: Hannover - Kiel / Oslo
På formiddagen kjører vi nordover til Kiel. Kl. 14.00 avreise med Color Line til Oslo. Middag ombord. Underholdning, musikk og hygge utover kvelden.

Dag 15, torsdag 6.oktober: Oslo - Trøndelag
Frokost før ankomst Oslo kl. 10.00. Middag på Alvdal og retur til Trøndelag på kvelden.



15 DAGER
17.570,-

Turnr.: 47
Avreise:
Påstigningsliste alternativ: 1

Prisen inkluderer:
  • Color Line Oslo - Kiel tur/retur
  • 12 hotellovernattinger
  • 15 frokost
  • 1 lunsj
  • 14 middag
  • Utflukter
Tillegg:
  • Enkeltrom hotell: kr. 3.680,-
  • Singellugar tur/retur: kr. 1.450,-
  • Lugar med vindu t/r: kr. 550,- p.p.
Utskrifsversjon:
 Pdf/utskriftsversjon 

Påmelding:
- Epost
- Tlf: (+47) 74088700

Søk med kategori
Periode
 » Høst
 » 2022
Tema
 » I ro (med mindre utflukter)
 » Soling
Reisemåte
 » Nattferje
 »  » Color Line Oslo - Kiel
Reisemål
 » Mellom/Vest Europa
 » Sør Europa
 »  » Spania