Du finner også sidene med ssl : https://www.brustadbuss.no/
USA
Denne turen har gått
Cruise i Karibien med Florida

Celebrity EquinoxI 2020 kan vi tilby cruise i Karibien. Vi benytter Celebrity Cruises som har båter med høy standard og produktet er tilpasset voksne. Man har fine dager ombord og har anløp til interessante steder. Vi har 3 dager i Miami før cruiset starter for å få med ulike severdigheter på denne kjente feriebyen i Florida. Vi benytter SAS via København på utreisen og SAS via Oslo på hjemreisen.

Dag 1, onsdag 12.februar: Værnes / København / Miami
Avreise fra Værnes kl. 06.00 til København med SAS. Videre med direktefly fra København til Miami i Florida hvor vi lander kl. 13.55 lokal tid. Vi transporteres med buss frem til hotell Double Tree Resort by Hilton Beach som ligger i bydelen Fort Lauderdale. Middag på hotellet.

Dag 2 og 3, torsdag 13.februar: Miami / Fort Lauderdale
Vi tar en båttur med elvebåten «Jungle Queen». Det blir en tur på alle kanalene med boliger og lystbåter langs eiendommene. Det blir også utflukt til Everglades nasjonalpark, et stort våtmarksområde. Området har mange sjeldne planter og dyr og er spesielt kjent for sine alligatorer. Under rundturen inngår en BBQ-lunsj.

«Jungle Queen»«Jungle Queen»

Dag 4 - 10, lørdag 15.februar: Cruise med Celebrity Cruises
Vi går ombord i skipet «Celebrity Equinox" som legger til kai i Fort Lauderdale. Vi skal være ombord i 7 netter og det inngår frokost, lunsj og middag. Det er plass til 2.850 gjester. Ombord finnes flere restauranter, ulikt underholdningstilbud og selvfølgelig stort soldekk med flere bassenger. Den har også stor spaavdeling og treningssenter. To dager tilbringes til havs og det blir 4 dagsanløp med muligheter for utflukter på noen av øyene i Karibien.
- San Juan på Puerto Rico
- Charlotte Amalie, St. Thomas
- Tartola på de Britiske Jomfruøyene
- Nassau på Bahamas

San Juan, Porto RicoTortolaNassau, Bhamas

Dag 11, lørdag 22.februar: Miami
Vi anløper cruisehavnen i Fort Lauderdale på morgenen etter en uke med opplevelser ombord og på de karibiske øyer. Det blir en rundtur med buss i Miami før ankomst hotellet i Miami hvor det blir en overnatting.

Dag 12 og 13, mandag 24.februar: Miami / Oslo / Værnes
Frokost på hotellet før vi ca.kl. 12.00 kjører ut til flyplassen i Miami. Kl. 15.45 blir det avreise med SAS til Oslo hvor vi lander kl. 06.50 mandag morgen. Videre til Værnes hvor vi ankommer kl. 09.05.
13 DAGER
24.980,-

Turnr.: 57
Avreise:

Prisen inkluderer:
  • Fly Værnes - København - Miami og Miami - Oslo - Værnes
  • 4 hotellovernattinger
  • 4 frokost
  • 1 lunsj
  • 1 middag
  • 7 netters cruise med innvendig lugar, frokost, lunsj og middag hver dag
  • Utflukter i Miami som beskrevet
Tillegg:
  • Enkeltrom hotell, 4 netter: kr. 2.850,-
  • Singellugar cruise, 7 netter: kr. 6.650,-
  • Dobbeltlugar med balkong inkl. drikkepakke (verdi 3.500,-): kr. 4.570,- per person

Påmelding:
- Epost
- Tlf: (+47) 74088700

Søk med kategori
Periode
 » Vinter
Tema
 » Natur
 » Soling
Reisemåte
 » Fly
 »  » Fly tur/retur
 » Cruise
Reisemål
 » Resten av verden
 »  » USA