Du finner også sidene med ssl : https://www.brustadbuss.no/
Europa
This trip has been done
Lago Maggiore, Piemonte og Cinque Terre

PiemonteItalia er et stort land med varierende natur. Landskapet skifter mellom høye fjell, sjøer og meget fruktbart landskap. Italia har også lang tradisjon med vinproduksjon fra mange distrikter av landet. På denne turen besøker vi mange fine naturområder. Vi benytter buss sørover og etter at vi har kjørt over alpene kommer vi ned til sjøen Lago Maggiore som ligger fint til omkranset av alpenatur. Vi fortsetter turen i vindistriktet Piemonte, kjent for sitt vakre landskap, gode viner og matspesialteter. Vi avslutter langs kysten Liguria mellom Genova og Pisa. Her ligger området Cinque Terre, et meget berglendt område hvor 5 byer er bygd på klipper ned mot havet. Vi tar fly tilbake fra Milano.

Dag 1: Trøndelag - Oslo / Kiel
Starter fra Trøndelag på morgenen. Turen går til Alvdal hvor det blir frokost. Videre til Oslo og kl. 14.00 avreise med Color Lines ferje til Kiel. Lunsj ombord og overnatting i utvendige lugarer.

Dag 2: Kiel - Fulda
Frokost før ankomst Kiel kl. 10.00. Turen går på tyske motorveger forbi Hamburg, Hannover, Kassel og frem til Fulda. Middag og overnatting på Hotel Maritim.

Dag 3: Fulda - Chur
Vi fortsetter sørover forbi Würzburg og frem til Ulm hvor det blir et opphold. Etterpå mot Bodensjøen og Bregenz. Vi tar et opphold i  Vaduz i Liechtenstein før vi ankommer Chur i Sveits for overnatting.

Dag 4: Chur - Stresa
Vi kjører over San Bernadinopasset og kommer til Lago Maggiore. Vi passerer Lucarno og fortsetter rundt sjøen til Stresa. Vi skal overnatte i 2 netter på utmerkede Splendid Hotel Zacchera.

Dag 5: Stresa
På formiddagen blir det en båttur med besøk på en av de Barromeiske øyer, Isola Bella. På øya finnes fine byggverk og parkanlegg. Ettermiddagen til egen disposisjon.

Isola Bella, Lago MaggioreIsola Bella, Lago MaggioreStresa

Dag 6: Stresa - Alba, Piemonte
På formiddagen kjører vi sørover Posletta og frem til Piemonteområdet hvor vi finner noen av Italias beste vinområder, Barolo og Barbaresco. Vi kjører gjennom bølgende vinlandskap med bugnende vinområder. Vi besøker en vingård for å smake på vin og matspesialiteter fra Piemonte. Etterpå kjører vi frem til Alba, hovedbyen for vinhandelen i området. Overnatting på Hotel Calissano.

BaroloBaroloBarolo

Dag 7: Alba - Viareggio
På formiddagen besøker vi en ny vingård i Barolo. Etter prøvesmaking av denne gode vin kjører vi sørover til kysten. Vi kommer ned til Middelhavet litt vest for Genova og fortsetter østover forbi Genova og sørover til Viareggio. Her skal vi bo i 3 netter på Hotel Astor som ligger langs strandpromenaden. Middag på hotellet.

Dag 8: Viareggio, utflukt Cinque Terre
I det sørlige Liguria, like nord for La Spezia, ligger en berglendt kyststrekning som kalles Cinque Terre. Her ligger 5 byer på klippene ned mot havet. Vi må ta tog inn til området. Etter besøket tar vi toget tilbake på ettermiddagen.

Cinque TerreVernazzaVernazza

Dag 9: Viareggio
Vi tilbringer dagen iro i Viareggio. Muligheter for avslapning, soling og bading.

Dag 10: Viareggio - Milano
Etter frokost går turen tilbake forbi Genova og frem til Malpensa flyplass vest for Milano. Kl. 16.50 avreise med Norwegians fly til Oslo og videre til Værnes med ankomst kl. 21.15.


10 DAYS
12.890,-

Turnr.: 48
Departure:
Påstigningsalternativ: 1

Prisen inkluderer:
  • Color Line Oslo - Kiel
  • 8 hotellovernattinger
  • 10 frokost
  • 2 lunsj
  • 7 middag
  • Fly Milano - Værnes
  • Vinprøving og utflukter som beskrevet
Additions:
  • Enkeltrom hotell: kr. 2.360,-

Sign up:
- Epost
- Tlf: (+47) 74088700
Trip calendar
47Lago Maggiore, Italia og blomsterøya Mainau
48Lago Maggiore, Piemonte og Cinque Terre
49Toscana og Roma
50Rundreise Italia med Roma, Sorrento, Firenze og Venezia