Du finner også sidene med ssl : https://www.brustadbuss.no/
Europa
Rovinj, Kroatia

RovinjAdriaterhavskysten har alltid vært populære reisemål. På italiensk side er landskapet flatt og det finnes store sandstrender. På østsiden er landskapet mer variert og berglendt. Her finnes få sandstrender, noe som medfører at vannet blir meget klart og fint. Høydedrag mot nord reduserer de nordlige vindene i vinterhalvåret og dette medfører et behagelig klima hele året. Det er mange kjente ferieplasser på halvøya Istra. Vi har valgt middelalderbyen Rovinj til hovedoppholdet på turen.

Dag 1: Trøndelag - Oslo / Kiel
Tidlig avreise fra Trøndelag. Frokost på Alvdal og kl. 14.00 avreise med Color Lines ferje fra Oslo til Kiel. Lunsjbuffet etter avgang og overnatting i dobbeltlugar med vindu.

Dag 2: Kiel - Würzburg
Frokost ombord før ankomst Kiel kl. 10.00. Turen går på tyske motorveger forbi Hannover, Kassel og frem til Würzburg hvor det blir middag og overnatting på Post Hotel Würzburg.

Dag 3: Würzburg - Udine
Vi fortsetter sørover forbi München og grensa til Østerrike passeres ved Salzburg. Videre i tunnel gjennom Alpene frem til Villach og videre til Udine i Italia. Middag og overnatting på Hotel Lá di Moret.

Dag 4: Udine - Rovinj
Vi fortsetter til Trieste og videre til Slovenia. Her blir det en stopp i Postojna og det blir muligheter for å besøke de kjente dryppsteinsgrottene. På ettermiddagen fortsetter vi til Kroatia og feriebyen Rovinj på Istrahalvøya i Kroatia på ettermiddagen. Her skal vi bo i 7 netter på Hotel Eden.

Hotel EdenDag 5 - 10: Rovinj
Vi har 6 hele dager disponible i Rovinj og området rundt. Byen var i middelalderen bygd på en øy, men kanalen er idag igjenfylt og danner et åpent torg mot havnen. Her er det trivelig å sitte på en fortausrestaurant og nyte og se på livet. I de gamle trange gatene opp mot kirken finnes ulike forretninger hvor man kan gjøre innkjøp av lokal karakter. I tillegg til å slappe av med soling og bading kan man ta ulike utflukter. En populær utflukt er en båttur til øyene eller en fjord utenfor Rovinj. Man kan også ta en tur med besøk på en vingård.

RovinjRovinj

Dag 11: Rovinj - Innsbruck
Etter frokost kjører vi tilbake til Italia ved Trieste. Videre mot Mestre før vi kjører nordover forbi Verona og over Brennerpasset til Innsbruck for middag og overnatting.

Dag 12: Innsbruck - Hildesheim
Vi kjører forbi Seefeld, Garmisch Partenkirchen og nordover Tyskland. Vi passerer München, Nürnberg, Würzburg, Kassel og frem til Hildesheim hvor det blir middag og overnatting på Van der Valk Hotel.

Dag 13: Hildesheim - Kiel / Oslo
På formiddagen kjører  vi nordover til Kiel og avreise med Color Lines ferje til Oslo kl. 14.00. Middag/koldtbord ombord og overnatting i dobbeltlugar med vindu.

Dag 14: Oslo - Trøndelag
Frokost ombord før ankomst Oslo kl. 10.00. Turens siste middag inntas på Alvdal. Retur til Trøndelag på ettermiddag/kveld.


14 DAYS
15.740,-

Turnr.: 52
Departure:
Påstigningsalternativ: 1

Prisen inkluderer:
  • 11 hotellovernattinger
  • 14 frokost
  • 1 lunsj
  • 13 middag
  • Color Line Oslo - Kiel med utvendig lugar tur/retur
Additions:
  • Enkeltrom hotell kr. 3.800,-
Printable version:
 Catalog page: 32

Sign up:
- Epost
- Tlf: (+47) 74088700
Trip calendar
51Middelhavscruise
52Rovinj, Kroatia
53Dubrovnik - Kroatia og Montenegro
54Dubrovnik, Mostar, Montenegro og Albania