Du finner også sidene med ssl : https://www.brustadbuss.no/
Europa
This trip has been done
Skottland med Military Tattoo i Edinburgh


Stirling CastleDag 1: Værnes - Oslo - Edinburgh - Kinross
Avreise med SAS fra Værnes kl. 09.20 til Oslo. Videre med SAS kl. 11.20 til Edinburgh kl. 12.15. Vi fortsetter med buss vestover til Stirling. Byen er bygd rundt  en stor festning som ligger på en høyde. Stirling Castle har vært åsted for flere historiske trefninger og her ble Maria Stuart kronet som skottenes dronning i 1543. Vi besøker borgen under oppholdet. På ettermiddagen kjører vi østover til den mindre byen Kinross sør for Perth. Her blir det overnatting i 3 netter på Windlestore Hotel.

Dag 2: Utflukt Highlands
Vi kjører nordover forbi Perth og mot «The Hightlands», det skotske høylandet. Vi tar først en stopp med omvisning på Blair Castle. Videre langs Loch Laggan mot Fort William på vestkysten. Herfra kan vi se Skottlands høyeste fjell, Ben Nevis. I Fort William start også Caledoninenkanalen som går østover til Inverness. Turen tilbake får gjennom den historiske dalen Glen Coe.

Blair Castle, PerthshireCaledonienkanalenPerth

Loch LomondDag 3: Utflukt Loch Lomond
På formiddagen kjører vi vestover til Skottlands største sjø, Loch Lomond, hvor vi tar en båttur. På ettermiddagen blir det opphold på Glenturret Distillery med prøvesmaking av whiskyen The Famous Grouse.

Dag 4: Kinross - Edinburgh
På formiddagen går turen til Skottlands hovedstad Edinburgh. Vi krysser over fjorden Firth of Forth på en ny stor bro. Vi ser den lange og kjente jernbanebroen bygd i stål. I Edinburgh blir det byrundtur med lokal guide og vi får se byens hovedattraksjoner. Den nye hovedgaten heter Princess Street, men vi får også se den gamle hovedgaten «The Mile» som går fra dronningens slott til borgen Edinburgh Castle som ruver over byen. Vi skal bo i 2 netter på Ibis Edinburgh Centre Royal Mile som ligger meget sentralt.

Dag 5: Edinburgh
Dagen disponibel på egen hånd. Handling av skotske ullvarer er meget populært. På kvelden skal vi oppleve årets «Military Tattoo» på utearenaen foran Edinburgh Castle. De fleste kjenner igjen fra TV-sendingene en oppvisning- og paradeforestillingen med mektig musikk, spesielt det store sekkepipeorkesteret er imponerende. Lyssettingen mot borgen gir også en stor opplevelse.

Inngangen på Edinburgh CastleGaten opp til Edinburgh castleI mot Scott Monument, Edinbourgh

Dag 6: Edinburgh - Stockholm - Værnes
Etter frokost kjører vi ut til flyplassen. Kl. 11.25 avreise med SAS til Stockholm kl. 14.35. Videre med SAS fra Stockholm kl. 17.05 til Værnes kl. 18.15.


6 DAYS
11.900,-

Turnr.: 55
Departure:

Prisen inkluderer:
  • Fly Værnes - Edinburgh tur/retur
  • 5 hotellovernattinger
  • 5 frokost
  • 5 middag
  • Lokalguide Edinburgh
  • Whiskyprøving
  • Billett Military Tattoo
  • Inngang i borger
Additions:
  • Enkeltrom: kr. 2.900,-

Sign up:
- Epost
- Tlf: (+47) 74088700
Trip calendar
54Dubrovnik, Mostar, Montenegro og Albania
55Skottland med Military Tattoo i Edinburgh
56Beatles Liverpool, Lake District og Yorkshire
57Salou, Spania