Du finner også sidene med ssl : https://www.brustadbuss.no/
Europa
This trip has been done
Alsace

ColmarFrankrike er landet som forbindes med fantastisk matkultur med kvalitetsdrikk av ypperste klasse. Landet har ulike vinområder med sine egne spesialteter. Denne turen går til Alsace som ligger nordøst i landet på grensa til Tyskland. Her finner vi flott natur med pittoreske småbyer langs «vin- og blomstervegen». Her smaker vi på ulike spesialiteter både av mat og drikke. Vi benytter Color Line Oslo - Kiel tur/retur på reisen.

Dag 1: Trøndelag - Oslo / Kiel
Tidlig avreise fra Trøndelag. Frokost på Alvdal før turen fortsetter til Oslo. Kl. 14.00 avreise med Color Lines ferje til Kiel. Lunsjbuffet etter avgang og overnatting i innvendig dobbeltlugar.

Dag 2: Kiel - Griesheim / Darmstadt
Frokost ombord før ankomst Kiel kl. 10.00. Vi kjører sørover på tyske motorveger forbi Hamburg, Kassel, Frankfurt og frem til Griesheim ved Darmstadt. Middag og overnatting på Achat Comfort Hotel.

Dag 3: Griesheim - Strasbourg - Kaysersberg
Vi fortsetter sørover forbi Karlsruhe og grensa til Frankrike krysses ved Strasbourg. I sentrum finner vi kanaler og mange mindre bindingsverkshus i bydelen «Petite France» . En lokal guide viser oss rundt i byen hvor det også finnes store EU-kontorer, EU-parlamentet. Etterpå kjører vi sørover mot Colmar. Vi kjører på mindre veger gjennom fint landskap med vinranker, mindre byer med stor blomsterflora. I vest stiger landskapet mot Vogesene. Her finner vi også flere slott og borger. Vi skal bo i 3 netter i Kaysersberg like vest for Colmar. Middag og overnatting på Hotel Le Remparts.

EU Parlamentet i StrasbourgStrasbourgStrasbourg

Dag 4 - 5: Kaysersberg, utflukter
Vi foretar ulike utflukter i området. Vi besøker Colmar hvor vi finner flere kanaler og vi tar en båttur gjennom byens sentrum. Videre besøkes en vingård hvor vi prøvesmaker på ulike typer av hvitvin som produseres her. Det blir også besøk på Maison de Fromage hvor vi smaker på ulike oster. På de ulike utfluktene kjører vi gjennom flott landskap og vinbyene Riquewihr og Ribeauville. Det blir også vinprøving i Riquewihr.

ColmarColmarRiquewihr

Dag 6: Kaysersberg  - Hannover
Vi forlater Frankrike og kjører til Tyskland ved Offenburg. Videre nordover til Hannover for middag og overnatting på Wyndham Hannover Atrium Hotel.

Dag 7: Hannover - Kiel / Oslo
På formiddagen kjører vi nordover til Kiel hvor det blir avreise med Color Lines ferje til Oslo kl. 14.00. Koldtbord ombord og overnatting i innvendig dobbeltlugar.

Dag 8: Oslo - Trøndelag
Frokost ombord før ankomst Oslo kl. 10.00. Turen går nordover Østerdalen med turens siste middag på Alvdal. Retur til Trøndelag på kvelden.


8 DAYS
9.920,-

Turnr.: 44
Departure:
Påstigningsalternativ: 1

Prisen inkluderer:
 • Color Line Oslo - Kiel tur/retur
 • 5 hotellovernattinger
 • 8 frokost
 • 1 lunsj
 • 8 middag
 • 2 vinprøvinger
 • Ostesmaking
 • Båttur Colmar
Additions:
 • Enkeltrom hotell: kr. 1.400,-
 • Singellugar tur/retur: kr. 900,-
 • Lugar med vindu: kr. 400,- p.p.

Sign up:
- Epost
- Tlf: (+47) 74088700
Trip calendar
43Elvecruise Donau, Budapest - Wien - Passau
44Alsace
45Gardasjøen med Opera i Verona
46Rimini «Trekkspilltur»