Du finner også sidene med ssl : https://www.brustadbuss.no/
Europa
This trip has been done
Viner og båttur i vakre Moseldalen

Bernkastel Kues, Mosel

Dag 1: Trøndelag - Oslo / Kiel
Tidlig avreise fra Trøndelag. Turen går sørover til Alvdal hvor det blir frokost. Videre frem til Oslo og kl. 14.00 avreise med Color Lines ferje til Kiel. Lunsj ombord like etter avgang. Overnatting i innvendig dobbeltlugar.

Dag 2: Kiel - Marburg
Frokost ombord før ankomst Kiel kl. 10.00. Turen går på fine tyske motorveger forbi Hamburg, Hannover, Kassel og til Marburg for middag og overnatting på Ringhotel Bellevue.

Dag 3: Marburg - Bernkastel Kues
På formiddagen kjører vi forbi Frankfurt og til Rüdesheim i Rhindalen. Etter et opphold fortsetter vi med ferje over til Bingen og kjører over Hünsruck til Bernkastel Kues i Moseldalen. Byen ligger sentralt i vindsitriktet Mittelmosel, kjent for sine gode Rieslingviner. Byen har flere bindingsverkshus, smale gater og et lite torv i sentrum. Vi skal bo i 3 netter på Moselpark Hotel,. Middag på hotellet.

Bernkastel KuesBernkastel Kues

Dag 4: Bernkastel Kues, utflukt Cochem
På formiddagen tar vi en båttur langs Mosel fra Bernkastel Kues til Traben-Trarbach. Vi fortsetter med bussen videre nedover til Cochem. Her besøkes borgen Reichsburg hvor vi spiser lunsj. Etterpå blir det vinprøving i Cochem før turen går med buss tilbake til hotellet og middag på kvelden.

Reichsburg, CochemCochemReichsburg, Cochem

Dag 5: Bernkastel Kues, utflukt Trier
Vi følger elva Mosel oppover med bugnende vinlandskap på begge sider. Vi tar et opphold i Tysklands eldste by Trier. Her ser vi på gamle romerske minnesmerker som står på Unescos verdensarvliste. På ettermiddagen besøkes vingården Weingut Georg Fritz von Nell med prøvesmaking av god Moselvin. Dagens middag inntas på Hotel Doctor-Weinstuben i sentrum.

RieslingdruerTrier

AhrdalenDag 6: Bernkastel Kues - Bremen
Vi forlater Bernkastel Kues og Moseldalen og turen går gjennom Ahrdalen som er kjent for sine røde viner. Vi passerer Bonn og tar et opphold i Köln hvor vi kan se den imponerende Kölnerdomen. På ettermiddagen fortsetter vi nordover til Bremen og overnatting på Swissotel Bremen.

BremenDag 7: Bremen - Kiel / Oslo
På formiddagen kjører vi til Kiel og kl. 14.00 avreise med Color Lines ferje til Oslo. Koldtbord ombord. Underholdning, taxfree butikker, hygge med musikk og dans utover kvelden. Overnatting i innvendig dobbeltlugar.

Dag 8: Oslo - Trøndelag
Frokost ombord før ankomst Oslo kl. 10.00. Turen nordover går gjennom Gudbrandsdalen. Middag på Dombås og retur til Trøndelag på kvelden.


8 DAYS
10.450,-

Turnr.: 31
Departure:
Påstigningsalternativ: 1

Prisen inkluderer:
  • Color Line Oslo - Kiel tur/retur
  • 5 hotellovernattinger
  • 2 lunsj
  • 7 middag
  • Båttur Mosel
  • Besøk på Reichsburg i Cochem
  • 2 vinprøvinger
Additions:
  • Enkeltrom hotell: kr. 2.100,-
  • Singellugar t/r: kr. 900,-
  • Lugar med vindu t/r: kr. 400,- p.p.

Sign up:
- Epost
- Tlf: (+47) 74088700
Trip calendar
30En reise i Martin Luthers fotspor
31Viner og båttur i vakre Moseldalen
32Franken med smak av øl og vin
33Bayern med Oktoberfest i München