Du finner også sidene kryptert med SSL : https://www.brustadbuss.no/
Europa
Denne turen har gått
Kroatia - Montenegro - Albania
BudvaLengst sør i Kroatia ligger byen Dubrovnik, en meget godt bevart middelalderby med flotte bygninger og plasser som er omkranset av en stor bymur. Vi ligger her i 2 netter før vi kjører til Montenegro, republikken som ble selvstendig i 2006. Vi bor i 5 netter i Budva og har interessante utflukter hvor vi også besøker Albania. Vi besøker også middelalderbyen Kotor og den gamle hovedstaden Cetinje i Montenegro. Vi benytter Norwegians direktefly mellom Værnes og Dubrovnik tur/retur.
Dag 1: Værnes - Dubrovnik
Avreise med Norwegians direktefly fra Værnes kl. 16.00 og ankomst Dubrovnik kl. 19.20. Herfra blir det busstransport til Grand Hotel Park som ligger mot sjøen vest for gamlebyen. Her blir det overnatting i 2 netter. Noe sen middag på hotellet.
Dag 2: Dubrovnik, utflukt Elafitiøyene
Denne dagen blir det en utflukt med båt til Elafitiøyene utenfor Dubrovnik. Under båtturen serveres lunsj ombord. Middag på hotellet.
DubrovnikDubrovnikDubrovnik
DubrovnikLopod, en av ElifitiøyeneLopod, en av Elifitiøyene
Dag 3: Dubrovnik - Bečići, Budva
Vi forlater hotellet og kjører inn til gamlebyen av Dubrovnik. Byen er meget godt bevart fra middelalderen med en omsluttende bymur med mange tårn. Vi finner flotte plasser, bygninger og palasser som minner om en tidligere mektig bystat. På ettermiddagen fortsetter vi langs kysten sørover til Montenegro. Navnet på landet betyr svarte fjell og landskapet har høye fjell med en frodig kyststripe. Vi tar ferje over Kotorbukta og ankommer Bečići like sør for Budva. Her skal vi bo i 5 netter på utmerkede Hotel Montenegro Beach Resort. Ved hotellet ligger en fin sandstrand som innbyr til bading og soling.
BudvaBudvaBudva
Dag 4: Budva, utflukt Cetinje
Det blir en halvdagsutflukt til den gamle hovedstaden Cetinje som ligger ganske høyt i et fjellområde. Vi får en omvisning og lunsj før retur til Budva. Ettermiddagen til fri disposisjon.
Dag 5: Budva, i ro
Dagen tilbringes i ro i Bečići. Man kan slappe av med bading eller handling eller ta en kort utflukt inn til Budva som har en fin gammelby.
Dag 6: Budva, utflukt Albania
Fra Budva er det ikke langt til grensa til Albania. Vi tar en heldagsutflukt med lokal guide. Albania hadde tidligere et strengt kommunistisk styre under Enver Hoxha og landet var i prinsippet lukket for utlendinger. I 1991 ble landets kommunistiske styresett avviklet og republikken Albania ble etablert. Landet står overfor store utfordringer før levestandarden kommer opp på europeisk nivå.
Bunker, AlbaniaMoskeen i Skadar, AlbaniaGågaten i Skadar
Dag 7: Budva, i ro
Dagen til egen disposisjon.
Dag 8: Bečići, Budva - Kotor - Dubrovnik / Værnes
Vi forlater Budva og kjører frem til Kotor, middelalderbyen som ligger innerst i Kotorbukta. Vi får en omvisning i byen som ligger nedenfor høye fjell. Vi fortsetter rundt Kotorbukta og tar et opphold i Herceg Novi før vi kjører til flyplassen ved Dubrovnik. Norwegians direktefly til Værnes har avgang kl. 20.00 og ankomst kl. 23.20.
KotorKotorKotor


8 DAGER
12.860,-

Turnr.: 52
Avreise:

Prisen inkluderer:
  • Fly Værnes - Dubrovnik tur/retur
  • 7 hotellovernattinger
  • 7 frokost
  • 2 lunsj
  • 7 middag
  • Utflukter som beskrevet
Tillegg:
  • Enkeltrom: kr 2.830,-
Utskrifsversjon:
 Katalogside: 48

Påmelding:
- Epost
- Tlf: (+47) 74088700