Du finner også sidene med ssl : https://www.brustadbuss.no/
Europa
Dubrovnik - Kroatia og Montenegro

DubrovnikKroatia har en lang kystlinje langs Adriaterhavet. Her finnes flere fine feriesteder og byer. Lengst sør finner vi byen Dubrovnik, en meget godt bevart middelalderby med lang bymur, flotte bygninger og plasser. Vi ligger i ro i 3 netter her før vi kjører sørover langs kysten til Montenegro, en av de yngste landene i Europa. Republikken ble selvstendig i 2006. Også her finner vi flere flotte turistbyer langs kysten mot Albania. Vi bor her i 4 netter i Budva. Vi benytter Norwegians direktefly mellom Værnes og Dubrovnik tur/retur.

Dag 1: Værnes - Dubrovnik / Slano
Avreise med Norwegians direktefly fra Værnes kl. 16.00 og ankomst Dubrovnik kl. 19.20. Herfra blir det busstransport til Hotel Admiral som ligger i Slano mot sjøen nord for Dubrovnik. Her blir det overnatting i 3 netter. Noe sen middag på hotellet.

DubrovnikDubrovnikDubrovnik

Dag 2: Slano - Dubrovnik
En lokal guide vil vise oss gamlebyen i Dubrovnik. Det er en meget godt bevart middelalderby med en omsluttende bymur med mange tårn. Vi finner flotte plasser, bygninger og palasser som minner om en tidligere mektig bystat. Ettermiddagen disponibel på egen hånd. Middag på hotellet.

Dag 3: Dubrovnik, utflukt Elafitiøyene
Denne dagen blir det en utflukt med båt til Elafitiøyene utenfor Dubrovnik. Under båtturen serveres lunsj ombord. Middag på hotellet.

Lopud Dia (en av Elafitiøyene)Lopud, en av ElafitiøyeneLopud Dia (en av Elafitiøyene)

Dag 4: Dubrovnik / Slano - Budva, Montenegro
Vi fortsetter langs kysten sørover til Montenegro. Landskapet har høye fjell med en frodig kyststripe. Det flater noe ut mot Albania. Vi kjører frem til byen Budva som har en gammel bydel. Her skal vi bo i 4 netter på Hotel Adria som ligger i sentrum. Middag på hotellet.

BudvaBudvaBudva

Dag 5: Budva, utflukt Cetinje
det blir en halvdagsutflukt til den gamle hovedstaden Cetinje som ligger i et fjellområde. Vi får omvisning og lunsj før retur til Budva. Ettermiddagen til fri disposisjon.

Dag 6: Budva, utflukt
Det blir en utflukt sørover til gamlebyen i Bar. Etterpå blir det en båttur på Skadarsjøen, den største innsjøen på Balkan som også strekker seg inn i Albania. Middag på hotellet.

Dag 7: Budva
Dagen tilbringes i ro i Budva. Turens siste fellesmiddag på kvelden.

Dag 8: Budva - Kotor - Dubrovnik - Værnes
Turen går tilbake til Kotor hvor det blir et opphold og en båttur til en liten øy i Kotorbukta. Videre til flyplassen sør for Dubrovnik og kl. 20.00 avreise til Værnes, med ankomst 23.20.

Lady of the Rock, KotorbuktaGamlebyen i KotorKotor


8 DAYS
11.800,-

Turnr.: 53
Departures:

Prisen inkluderer:
  • 7 hotellovernattinger
  • 7 frokost
  • 2 lunsj
  • 7 middag
  • Fly Værnes - Dubrovnik tur/retur
  • Båtutflukter
Additions:
  • Enkeltrom: kr. 2.100,-

Sign up:
- Epost
- Tlf: (+47) 74088700
Trip calendar
52Rovinj, Kroatia
53Dubrovnik - Kroatia og Montenegro
54Dubrovnik, Mostar, Montenegro og Albania
55Skottland med Military Tattoo i Edinburgh