Du finner også sidene med ssl : https://www.brustadbuss.no/
Europa
This trip has been done
Gardasjøen med Opera i Verona

Bardolino, Gardasjøe
Gardasjøen ligger sør for Alpene og er Italias største innsjø. I nord er sjøen omkranset av høye fjell. Mot sør åpner flatlandet seg mot Posletta. Klimaet er svært behagelig og stedet tiltrekkende for turister. Vi ligger i ro i byen Desenzano på sørsiden av Gardasjøen. På turen besøkes Verona og det vil være muligheter for å se en operaforestilling på den store utearenaen. Turen nordover går gjennom Sveits. Vi benytter Color Lines ferje Oslo - Kiel tur/retur på reisen.

Color FantasyDag 1: Trøndelag - Oslo / Kiel
Tidlig avreise fra Trøndelag. Frokost på Alvdal og avreise med Color Lines ferje fra Oslo til Kiel kl 14.00. Koldtbord ombord og overnatting i utvendig dobbeltlugar.

Dag 2: Kiel - Kassel
Turen går på tyske motorveger forbi Hannover og frem til Kassel hvor det blir middag og overnatting på Wyndham Garden Hotel.

Dag 3: Kassel - Innsbruck / Matrei
Vi fortsetter sørover forbi Nürnberg og München. Videre til Garmisch Partenkirchen og til Tyrols hovedstad Innsbruck. Overnatting på Parkhotel Matrei sør for Innbruck.

BardolinoDag 4: Matrei - Desenzano
Grensa til Italia passeres ved Brennerpasset. Videre forbi Bolzano og Trento før vi tar av mot Gardasjøen og byen Desenzano som ligger på sørsiden av sjøen. Her skal vi bo i 4 netter på Hotel Bonotto. Hotellet ligger ca. 100 meter fra stranden ved Gardasjøen. Ankommer Desenzano tidlig på ettermiddagen.

GardasjøenDag 5 - 7: Gardasjøen
Muligheter for avkobling, soling, bading og handling. Det blir muligheter for en båttur på Gardasjøen. Det blir utflukt til til Verona og man kan overvære forestillingen «Aida» på den store utearenaen i Verona.

Arenaen i VeronaVeronaJulies balkong

Dag 8: Desenzano - Stuttgart
Vi forlater Gardasjøen og kjører vestover mot Milano. Herfra kjører vi nordover til Sveits. Vi passerer Lugano før vi kjører over San Bernandinopasset. Vi kjører gjennom Liechtenstein før vi ankommer Bregenz i Østerrike som ligger i østenden av Bodensjøen. Videre til Tyskland forbi Ulm og til Stuttgart/Harrenberg.

Torget i Hildesheim med Hotel Van der ValkDag 9: Stuttgart - Hildesheim
Vi fortsetter nordover i Tyskland forbi Würzburg og frem til Hildesheim. Middag og overnatting på Novotel Hildesheim.

Dag 10: Hildesheim - Kiel / Oslo
Vi kjører forbi Hamburg og frem til Kiel. Herfra tar vi Color Lines ferje kl 14.00 til Oslo. Middag/koldtbord ombord og overnatting i utvendig dobbeltlugar.

Dag 11: Oslo - Trøndelag
Frokost ombord før ankomst Oslo kl.10.00. Turen går nordover Østerdalen til turens siste middag på Alvdal. Retur til Trøndelag på ettermiddag/kveld.


11 DAYS
14.670,-

Turnr.: 45
Departure:
Påstigningsalternativ: 1

Prisen inkluderer:
  • 8 hotellovernattinger
  • 11 frokost
  • 1 lunsj
  • 10 middag
  • Color Line Oslo - Kiel tur/retur med utvendig lugar
  • Utflukt Verona
Additions:
  • Enkeltrom hotell: kr. 1.920,-
  • Operaforestillingen «Aida» i Verona: kr. 350,-

Sign up:
- Epost
- Tlf: (+47) 74088700
Trip calendar
44Alsace
45Gardasjøen med Opera i Verona
46Rimini «Trekkspilltur»
47Lago Maggiore, Italia og blomsterøya Mainau