Du finner også sidene kryptert med SSL : https://www.brustadbuss.no/
Kortturer
Denne turen har gått
Frederikshavn - Ålborg

Stena SagaBåde vår og høst kjører vi de populære "midtuketurene" til Frederikshavn i Danmark. Stena Line trafikkerer ruten Oslo - Frederikshavn med "Stena Saga". Både lugarer og felles oppholdsrom med restauranter, salonger m.m. vil gi en komfortabel og hyggelig reise. Disse turene kombinerer rimelig og hyggelig avkobling med muligheter for en god handel i ferjas taxfree-butikk og i matvarebutikkene i Frederikshavn. I turene inngår en utflukt til Ålborg og Bilka.
Dag 1, søndag 22.november: Trøndelag - Oslo / Frederikshavn
Påstigning langs E6 på formiddagen. Etter en stopp på Alvdal fortsetter vi sørover til Oslo og avreise med Stena Lines store ferje "Stena Saga" fra Oslo kl.19.30. Musikk, dans og hygge ombord. Overnatting i lugar m/dusj og wc. Alle lugarer er over bildekk og har 2-sengeplasser på gulvet (ikke køyer).
Dag 2, mandag 23.november: Frederikshavn, utflukt Ålborg
BilkaAnkomst Frederikshavn kl 08.00. På formiddagen tar vi en utflukt til Ålborg. Ettermiddagen i Frederikshavn. Kl 18.30 avreise med ferje fra Frederikshavn. Samme lugar som på reisen til Danmark
Dag 3, tirsdag 24.november: Oslo - Trøndelag
Ankommer Oslo kl.07.30. Vi kjører nordover Østerdalen og tar en stopp på Alvdal. Ca.kl.18.00 tilbake i Trondheim og ca.kl.20.30 tilbake i Steinkjer.



3 DAGER
845,-

Turnr.: 3
Avganger:
Påstigningsliste alernativ: 3

Prisen inkluderer:
  • Stena Line Oslo-Frederikshavn tur/retur med lugar
Tillegg:
  • Singellugar kr. 160,-
  • Utvendig lugar kr. 100,- p.p.
Påmelding:
- Online
- Epost
- Tlf: (+47) 74088700