Du finner også sidene kryptert med SSL : https://www.brustadbuss.no/
Europa
Denne turen har gått
Praha med Dresden og Berlin

KarlsbroenPraha har en meget rik historie og en meget fin og godt bevart arkitektur.  Gamle bygninger viser at byen tidligere var sentral for kunst og kultur i Europa.  Byen ligger fint til ved elva Moldau og flere broer over elva gir byen særpreg.  Mest kjent er Karlsbroen med sine byporter og tårn.  En lokal guide viser oss byens hovedseverdigheter.  Det blir god tid på egen hånd og handling, spesielt Böhmenkrystall, er populært. Det blir et opphold i Dresden på turen sørover og i Berlin på turen nordover. På turen benyttes Color Line mellom Oslo og Kiel begge veger.
Dag 1: Trøndelag - Oslo / Kiel
Avreise fra Trøndelag på morgenen. Turen går til Alvdal hvor det blir frokost. Videre sørover Østerdalen til Oslo og avreise med Color Line kl. 14.00. Lunsjbord ombord etter avreise og overnatting i dobbeltlugar.
Dag 2: Kiel - Dresden
Frokost før ankomst Kiel kl. 10.00. Turen fortsetter forbi Berlin og frem til Dresden. Middag og overnatting på Leonardo Hotel Dresden Altstadt.
Teaterplassen, DresdenDag 3: Dresden - Praha
På formiddagen blir det opphold i Dresden og vi ser på mange flotte bygg og kirker som er ferdig restaurert etter krigen. Vi fortsetter til Tsjekkia og ankommer Praha tidlig på ettermiddagen. Her blir det overnatting i 3 netter på Hotel Ambiance. Middag på hotellet på kvelden.
Dag 4 og 5: Praha
Under oppholdet får vi tid til å gjøre oss kjent i byen ved Moldau.  En lokal guide vil vise oss byens severdigheter.  Vi starter i bydelen Hradcany, det gamle borgområdet og slottet. Vi går videre mot det gamle byområdet, torget med rådhuset og det kjente astronomiske uret. På vegen går vi over Karlsbroen med byporten, som med sine mange skulputrer gjør den spesiell. I sentrum finnes mange forretninger, varehus o.l. Å handle med seg Böhmenkrystall er populært. Praha på kvelden med opplyste bygninger er meget vakkert. Det blir også muligheter for en båttur på Moldau og restaurant med lokal musikk og dans.
Karlsbroen, PrahaTorget, PrahaPraha
Slottet på borgen, PrahaKarlsbroen, PrahaPraha
Dag 6: Praha - Berlin
Vi forlater Praha på morgenen og kjører tilbake til Tyskland, passerer Dresden og ankommer Berlin på ettermiddagen. Det blir en byrundtur for å se på byens hovedseverdigheter. Vi får se Brandenburger Tor, gaten Unter den Linden, Alexanderplatz, den nye bydelen på Potsdamer platz, Riksdagsbygningen, Kurfürtstendamm m.m. Overnatting på Hotel Park Inn Radisson Alexander Platz. Middag på hotellet.
BerlinmurenPotsdammRiksdagen, Berlin
Dag 7: Berlin - Kiel / Oslo
Vi forlater Berlin tidlig på morgenen. Turen går til Kiel. Kl. 14.00 avreise med Color Lines ferje fra Kiel til Oslo. Middag/koldtbord ombord og overnatting i dobbeltlugar. Musikk, dans og hygge i salongene utover kvelden.
Dag 8: Oslo - Trøndelag
Frokost før ankomst Oslo kl. 10.00. Turen går nordover Østerdalen med middag på Alvdal. Retur til Trøndelag på kvelden.8 DAGER
11.640,-

Turnr.: 41
Avganger:
Påstigningsliste alernativ: 1

Prisen inkluderer:
  • Color Line Oslo - Kiel tur/retur
  • 5 hotellovernattinger
  • 7 frokost
  • 1 lunsj
  • 5 middag
  • Lokal guide i Praha
Tillegg:
  • Enkeltrom hotell: kr. 2.090,-
  • Singellugar tur/retur: kr. 1.380,-
  • Utvendig lugar tur/retur: kr. 600,- p.p.
Utskrifsversjon:
 Pdf/utskriftsversjon 

Påmelding:
- Epost
- Tlf: (+47) 74088700

Søk med kategori
Periode
 » Vår
 » Høst
Tema
 » Historie
 » Handling
Reisemåte
 » Nattferje
 »  » Color Line Oslo - Kiel
Reisemål
 » Øst Europa
 »  » Tsjekkia