Du finner også sidene kryptert med SSL : https://www.brustadbuss.no/
Norge
Denne turen har gått
Telemarkskanalen m/Rjukan
TelemarkskanalenPå denne turen er hovedoppholdet lagt til Larvik i Vestfold. På turen sørover besøkes Hadeland Glassverk og Kistefoss museum. Vi tar en utflukt på Telemarkskanalen. På turen tilbake får turen til Rjukan og besøk på Norsk Industriarbeidermuseum. Videre til Beitostølen og over Valdresflya.
Dag 1: Trøndelag - Hønefoss
Avreise fra Trøndelag på morgenen. Turen går sørover E6 frem til Dombås hvor det blir et opphold. Videre sørover Gudbrandsdalen til Lillehammer og langs Mjøsa frem til Gjøvik. Videre over Hadeland til Hønefoss og overnatting på Klækken hotell.
Dag 2: Hønefoss - Larvik
Vi besøker Hadeland Glassverk på formiddagen. Vi får omvisning, og det blir også muligheter for handling. Etterpå besøkes Kistefoss museum med den nye attraksjonen, bygget «Twist», bygget på en bro over Randselva. Vi fortsetter forbi Kongsberg og frem til Larvik. Her skal vi bo i 3 netter på Quality Hotel Grand Larvik.
Hadeland glassverkHadeland glassverkHvalfangermonumentet, Sandefjord
Dag 3: Larvik, utflukt Stavern
På formiddagen blir det en utflukt til Stavern. Byen har vært en viktig havneby og militær orlogstasjon Fredriksvern. Frem til kommunesammnenslåing i 1988 var dette Norges minste by. Vi kjører også ut til kjente ferieplassene som Helgeroa m.m.
StavernStavern kirkeStavern fort
Dag 4: Larvik, utflukt  Telemarkskanalen
På formiddagen kjører vi om Skien opp til Ulefoss. Herfra tar vi en båttur opp Telemarkskanalen gjennom de store sluseanleggene i Vrangfoss opp mot Lunde. Retur til Larvik på ettermiddagen.
TelemarkskanalenTelemarkskanalenTelemarkskanalen
Dag 5: Larvik - Beitostølen
På formiddagen kjører vi frem til Rjukan. Her besøkes Norsk Industriarbeidermuseum på Vemork. Etterpå går turen mot Gol og over Golsfjellet til Fagernes. Videre til Beitostølen for overnatting på Radisson Resort Hotel.
Dag 6: Beitostølen - Trøndelag
Vi fortsetter over Valdresflya og nedover Heidal til Gudbrandsdalen. Vi følger E6 nordover over Dovre og til turens siste middag på Kongsvold Fjeldstue. Retur til Trøndelag på ettermiddag/kveld.


6 DAGER
10.650,-

Turnr.: 18
Avreise:

Prisen inkluderer:
  • 5 hotellovernattinger
  • 5 frokost
  • 6 middag
  • Båttur på Telemarkskanalen
  • Entreer og utflukter som beskrevet
Tillegg:
  • Enkeltrom: kr. 2.830,-
Utskrifsversjon:
 Pdf/utskriftsversjon 

Påmelding:
- Epost
- Tlf: (+47) 74088700

Søk med kategori
Periode
 » Sommer
Tema
 » Historie
 » Natur
Reisemåte
 » Buss
Reisemål
 » Norge
 »  » Sør-Norge