Du finner også sidene med ssl : https://www.brustadbuss.no/
Julemarked
Denne turen har gått
Bremen, julemarked

Julemarked, BremenBremen som er en gammel hansaby, har i dag både moderne forretningsstrøk og en bydel med smale gater og små hus i gamle handels- og kjøpmannskvartaler. Vi har tur når det store julemarkedet på byens torg ved det fine rådhuset foregår. Vi benytter Color Lines ferjer Oslo - Kiel tur/retur.

Dag 1: Trøndelag - Oslo / Kiel
Avreise fra Trøndelag på natt og tidlig på morgenen. Turen går sørover Østerdalen til Alvdal hvor det blir frokost. Videre til Oslo og avreise med Color Lines ferje til Kiel kl. 14.00. Lunsj og overnatting i innvendig dobbeltlugar

Dag 2: Kiel - Bremen
Frokost ombord før ankomst Kiel kl.10.00. Vi kjører forbi Hamburg og ankommer Bremen i god tid på ettermiddagen. Her blir det overnatting i 3 netter på Radisson Blu Hotel som ligger meget sentralt med kort gangavstand til Rådhusplassen. Middag på hotellet under oppholdet.

Dag 3 - 4: Bremen
Dagene er til egen disposisjon. Gode muligheter for handling i byens mange forretninger og håndverksbedrifter. Under julemarkedet er det mange boder på torvet hvor de selger mindre gaveartikler, håndverksarbeider og julepynt. Videre ligger mange store varehus i sentrum.

Bremen torg med rådhusetBremen

Dag 5: Bremen - Kiel / Oslo
Avreise fra Bremen etter frokost. Vi kjører frem til Kiel hvor Color Lines ferje har avgang kl.14.00. Ombord nyter vi det store julebordet. Taxfreebutikker, musikk, dans og hygge utover kvelden. Overnatting i innvendig dobbeltlugar.

Dag 6: Oslo - Trøndelag
Frokost på ferja før ankomst Oslo kl.10.00. Vi tar en kort stopp på Myklegard i Løten og dagens middag spiser vi på Taverna, Alvdal. Retur til Trøndelag på kvelden.

Color MagicColor Magic
6 DAGER
8.950,-

Turnr.: 60
Avreise:
Påstigningsliste alternativ: 1

Prisen inkluderer:
  • 3 hotellovernattinger
  • 6 frokost
  • 1 lunsj
  • 4 middag
  • 1 julebord
  • Color Line Oslo-Kiel tur/retur
Tillegg:
  • Enkeltrom hotell: kr. 950,-
  • Singellugar tur/retur: kr. 1120,-
  • Utvendig lugar t/r kr 550,- pr.p.
Utskrifsversjon:
 Pdf/utskriftsversjon 

Påmelding:
- Epost
- Tlf: (+47) 74088700

NB! Gyldig pass og EU/EØS-koronapass kreves.


Søk med kategori
Periode
 » Jul
 » 2022
Tema
 » Handling
 » Julemarked
Reisemåte
 » Nattferje
 »  » Color Line Oslo - Kiel
Reisemål
 » Mellom/Vest Europa
 »  » Tyskland