Du finner også sidene med ssl : https://www.brustadbuss.no/
Europa
Viner og båttur i vakre Moseldalen
Bernkastel Kues, MoselTuren går til Moseldalen hvor vi bor i småbyen Traben-Trarbach, sentralt i vindistriktet Mittelmosel. Vi kjører gjennom Tysklands største vinområde Rhineland-Pfalz. Her besøkes vinbyen Bad Dürkheim. I Moseldalen besøkes byene Bernkastel-Kues kjent for sine mange bindingsverkshus. Det blir båttur på Mosel og besøk i Tysklands eldste by Trier. Vi benytter Color Lines ferjer mellom Oslo og Kiel begge veger.

Dag 1: Trøndelag - Oslo / Kiel
Tidlig avreise fra Trøndelag. Turen går sørover til Alvdal hvor det blir frokost. Videre frem til Oslo og kl. 14.00 avreise med Color Lines ferje til Kiel. Lunsj ombord like etter avgang. Overnatting i innvendig dobbeltlugar.

Dag 2: Kiel - Kassel
Frokost ombord før ankomst Kiel kl. 10.00. Turen går på fine tyske motorveger forbi Hamburg, Hannover og til Kassel for middag og overnatting på Wyndham Garden Hotel.

Dag 3: Kassel - Traben Trarbach
På formiddagen fortsetter vi forbi Frankfurt og til Tysklands største vindistrikt Rhineland-Pfalz, hvor det blir vinsmaking. På ettermiddagen er det kort veg til Moseldalen og Traben-Trarbach som ligger midt i dalen. Her skal vi bo i 3 netter på Hotel Trabener Hof. Frokost og middag på hotellet under oppholdet.

Dag 4: Traben Trarbach, utflukt Bernkastel-Kues
På formiddagen tar vi en båttur oppover Mosel. Ved byen Zeltingen passerer vi en sluse før vi fortsetter til Bernkastel-Kues. Byen er kjent for sine flotte bindingsverkshus, smale gater og et flott torg fra middelalderen. På ettermiddagen blir det vinsmaking og Moseldalen er kjent for sine gode Rieslingviner.

Bernkastel KuesBernkastel Kues

Dag 5: Traben Trarbach, utflukt Trier
Vi følger elva Mosel oppover med bugnende vinlandskap på begge sider. Vi tar et opphold i Tysklands eldste by Trier. En lokal guide vil vise oss gamle romerske minnesmerker som står på Unescos verdensarvliste. På ettermiddagen besøkes vingården Weingut Georg Fritz von Nell med prøvesmaking av god Moselvin.

RieslingdruerTrier

AhrdalenDag 6: Traben Trarbach - Bremen
Vi forlater Traben Trarbach og Moseldalen og turen går gjennom Ahrdalen som er kjent for sine røde viner. Vi passerer Bonn og tar et opphold i Köln hvor vi kan se den imponerende Kölnerdomen. På ettermiddagen fortsetter vi nordover til Bremen og overnatting på Swissôtel Bremen.

BremenDag 7: Bremen - Kiel / Oslo
På formiddagen kjører vi til Kiel og kl. 14.00 avreise med Color Lines ferje til Oslo. Koldtbord ombord. Underholdning, taxfree butikker, hygge med musikk og dans utover kvelden. Overnatting i innvendig dobbeltlugar.

Dag 8: Oslo - Trøndelag
Frokost ombord før ankomst Oslo kl. 10.00. Turen nordover går gjennom Gudbrandsdalen. Middag på Dombås og retur til Trøndelag på kvelden.8 DAGER
12.880,-

Turnr.: 44
Avreise:
Påstigningsliste alternativ: 1

Prisen inkluderer:
  • Color Line Oslo - Kiel tur/retur
  • 5 hotellovernattinger
  • 8 frokost
  • 1 lunsj
  • 7 middag
  • Båttur Mosel
  • 3 vinprøvinger
Tillegg:
  • Enkeltrom hotell: kr. 1.580,-
  • Singellugar t/r: kr. 1.120,-
  • Lugar med vindu t/r: kr. 550,- p.p.
Påmelding:
- Epost
- Tlf: (+47) 74088700

Søk med kategori
Periode
 » Høst
 » 2022
Tema
 » Historie
 » Natur
 » Mat og drikke
 »  » Vin
Reisemåte
 » Buss
 » Nattferje
 »  » Color Line Oslo - Kiel
Reisemål
 » Mellom/Vest Europa
 »  » Tyskland