Du finner også sidene med ssl : https://www.brustadbuss.no/
Norden
Østersjøcruise m/Bornholm og Gotland

Viking Line CinderellaPå denne turen er vi ombord i Viking Lines store ferje Cinderella i 3 netter. Avreisehavnen er Stockholm og turen går sørover i Østersjøen. Vi besøker både Bornholm i Danmark og Gotland iløpet av cruiset. Vi har en overnatting i Sverige på turen til Stockholm og en overnatting på turen tilbake.

Dag 1: Trøndelag - Gävle
Avreise fra Trøndelag på morgenen. Turen går over Storlien forbi Åre og Østersund til Sundsvall. Herfra sørover til Gävle for middag og overnatting på Clarion Hotel Winn.

Dag 2: Gävle - Stockholm / Cruise
På formiddagen kjører vi forbi Uppsala og frem til Stockholm. Her blir det et opphold i sentrum før Viking Lines ferje Cinderella har avgang kl. 15.30. Det er muligheter både for innvendige og utvendige lugarer som dobbelt- eller singellugar. Under cruiset inngår 3 frokostbuffer og 3 middagsbuffer. Det er underholdning og musikk alle kvelder ombord.

StockholmStockholmStor-torget, Gamle stan, Stockholm

Dag 3: Cruise, anløp Bornholm
Båten anløper Rønne på Bornholm kl. 11.30 og har avgang kl. 18.00. Man kan besøke Rønne eller delta på en utflukt rundt på Bornholm. Da får man og besøke en av øyas mange rundkirker.

Osterlars Rundkirke, BornholmBornholmSvaneke, Bornholm

Dag 4: Cruise, anløp Gotland
Anløp Visby på Gotland kl. 09.30 og har avgang kl. 18.00. Man kan besøke hansabyen Visby med over 5.000 års historie. Byen har et livlig bysentrum innenfor den store bymuren. Det er mange smale trivelige gater med flere mindre restauranter m.m. Man kan også delta på en utflukt på øya.

VisbyVisby

Dag 5: Stockholm - Falun
Fin innseiling gjennom Stockholms skjærgård med utallige øyer og holmer. Det blir også underholdning ombord på formiddagen før ankomst Stockholm kl. 14.00. Her tar vi igjen plass i vår buss og kjører nordover til Falun for overnatting på Scandic Lugnet hotell som ligger ved den kjente skistadion.

Dag 6: Falun - Trøndelag
Fortsetter nordover forbi Sveg og Funäsdalen før ankomst Norge ved Vauldalen. Middag på Røros før vi kjører nedover Gauldalen til Støren og mot Trondheim og Steinkjer på kvelden.

Rytterknekten, BornholmGudhjem, Bornholm
Rønne, BornholmHostet, BornholmHotel Griffen, Bornholm
Gudhjem, BornholmSildrøgeri, BornholmSvaneke, Bornholm
6 DAGER
8.880,-

Turnr.: 32
Avreise:

Prisen inkluderer:
  • 2 hotellovernattinger
  • 3 netter ombord på Cinderella
  • 5 frokost
  • 6 middag
Tillegg:
  • Utvendig lugar: kr. 350,- p.p.
  • Enkeltrom hotell, 2 netter: kr. 550,-
  • Singellugar innv, 3 netter: kr. 1.050,-
  • Singellugar utv, 3 netter: kr. 1.400,-
Utskrifsversjon:
 Pdf/utskriftsversjon 

Påmelding:
- Epost
- Tlf: (+47) 74088700

Søk med kategori
Periode
 » Sommer
 » 2022
Tema
 » Historie
 » Natur
 » Handling
 » Mat og drikke
 »  » Lokal drikke
 »  » Lokal mat
Reisemåte
 » Buss
 » Cruise
Reisemål
 » Norden
 »  » Danmark
 »  » Sverige