Du finner også sidene kryptert med SSL : https://www.brustadbuss.no/
Cruise
PS! Denne turen har gått
Se årets turer
Middelhavscruise, MSC fra Venezia

MSC MagnificaDette cruiset med MSC går i det østlige Middelhav. Cruiset starter og ender i Venezia og har opphold i Hellas lengst øst. Båten forflytter seg stort seg på kveld og natt slik at man kan oppleve de ulike anløpssteden på dagtid. Man kan delta på ulike utflukter, oppleve stedene på egen hånd eller nyte dagen iro ombord. Ombord inngår alle måltider og det er flere basseng og aktivitetstilbud ombord. Hver kveld er det underholdning med ulike artister. På et cruise kombinerer man en behagelig tilværelse ombord med interessante havneanløp. Turen går i september/oktober når det vanligvis er varmt og behagelig klima i Middelhavet. Reisen sørover og nordover foregår med buss.
Dag 1: Trøndelag - Oslo / Kiel
Tidlige avreise fra Trøndelag. Frokost på Alvdal og avreise med Color Lines ferje fra Oslo til Kiel kl. 14.00. Lunsjbuffet etter avgang og overnatting i utvendig dobbeltlugar.
Dag 2: Kiel - Nürnberg
Turen går på tyske motorveger forbi Hannover, Kassel og frem til Nürnberg hvor det blir middag og overnatting på Hotel NH Nürnberg City Centre.
Dag 3: Nürnberg - Udine
Vi fortsetter sørover forbi München og inn i Østerrike ved Salzburg. Vi kjører gjennom Alpene, forbi Villach og inn i Italia. Middag og overnatting på Best Western Hotel La di Moret.
VeneziaDag 4: Udine - Venezia, cruise MSC
På formiddagen kjører vi frem til Venezia. Kl. 16.30 er det avreise med MSC`s store skip «Magnifica». Utseilingen gjennom lagunen fra Venezia er flott. Man får fin oversikt fra skipets soldekk. På kvelden møter vi til middag og vi skal ha fine dager ombord kombinert med interessante landutflukter.
Dag 5: Anløp Bari, Italia
Båten går sørover Adriaterhavet på natta. Vi får et kortere opphold i Bari sør i Italia fra kl 10.00 til 15.00. På kvelden settes kursen østover mot Hellas.
OlympiaDag 6: Anløp Katakolon, Hellas
Vi ankommer Katakolon på vestsiden av Peloponnes i Hellas. På formiddagen kan man her bli med på en utflukt til Olympia, grekernes gamle idrettsarena. På ettermiddagen og kvelden fortsetter turen østover til Egeerhavet.
MykonosDag 7: Anløp Mykonos, Hellas
Båten ligger på øya Mykonos hele dagen fra kl. 08.00 til kl. 20.00. Muligheter for ulike utflukter.
Akropolis, AthenDag 8: Anløp Pireus, Hellas
Anløp Pireus, Athens havneby tidlig på morgenen. På dagen kan man være med på ulike interessante utflukter til Hellas sin hovedstad. Man kan besøke Akropolis, se Olympiastadion, besøke den gamle bydel m.m.
Dag 9: I sjøen
Fra Pireus går skipet ut i Egeerhavet og vestover til Adriaterhavet, hvor kursen settes nordover. Denne dagen er det ingen anløp og vi kan nyte livet ombord hele dagen.
Dag 10: Anløp Dubrovnik, Kroatia
På formiddagen blir det anløp i Dubrovnik sør i Kroatia. Denne middelalderbyen er meget godt bevart og har mange fine byggverk og plasser. Videre nordover Adriaterhavet på kvelden.
MS Magnifica, DubrovnikDubrovnikDubrovnik
Dag 11: Venezia - Seefeld
Ankomst Venezia kl. 09.00 på formiddagen. Her venter vår buss og vi starter turen nordover forbi Cortina i Dolomittene, over Brennerpasset, forbi Innsbruck og frem til Seefeld. Middag og overnatting på St.Peter Hotel and Charlets.
Van der Valk, HildesheimDag 12: Seefeld - Hildesheim
Vi kjører forbi Garmisch Partenkirchen og nordover Tyskland. Vi passerer München, Nürnberg, Würzburg og Kassel før vi ankommer Hildesheim for middag og overnatting på Van der Valk Hotel.
Dag 13: Hildesheim - Kiel / Oslo
På formiddagen kjører vi nordover til Kiel og avreise med Color Lines ferje til Oslo kl. 14.00. Middag/koldtbord ombord og overnatting i utvendige dobbeltlugarer.
Dag 14: Oslo - Trøndelag
Frokost ombord før ankomst Oslo kl. 10.00. Turens siste middag inntas på Alvdal. Retur til Trøndelag på ettermiddag/kveld.



14 DAGER
17.940,-

Turnr.: 63
Avreise:

Prisen inkluderer:
  • 4 hotellovernattinger med halvpensjon
  • Color Line Oslo - Kiel tur/retur med utvendig lugar, halvpensjon
  • 7 dager Cruise med helpensjon
Tillegg:
  • Utvendig dobbeltlugar: kr. 1.260,- p.p.
  • Utv.dbl.lugar m/balkong: kr. 3.420,- p.p.

Påmelding:
- Epost
- Tlf: (+47) 74088700