Du finner også sidene kryptert med SSL : https://www.brustadbuss.no/
Fly tur/retur
Denne turen har gått
Toscana, Firenze og Roma

RomaPå denne turen har vi først et opphold i Toscana hvor vi besøker Firenze, Pisa og middelalderbyene Lucca, Siena og San Gimignano. Vi får også muligheter for å smake den kjente vinen fra Chiantidistriktet. På turen mot Roma besøkes Montepulciano som også er kjent for sin gode vin. Turen avsluttes med 3 netter i Roma. På turen benyttes Norwegians direktefly fra Værnes til Nice og returen fra Roma til Værnes via Oslo.
Dag 1: Værnes / Nice - Montecatini Terme
Avreise fra Værnes på formiddagen med Norwegians direktefly til Nice. Herfra tar vi bussen og kjører langs den italienske rivieraen østover mot Genova og videre sørover forbi La Spesia og frem til Montecatini Terme. Her blir det overnatting i 3 netter på Hotel Ercolini and Savi.
Dag 2: Montecatini Terme, utflukt
På formiddagen blir det utflukt til Pisa. Her blir det et opphold for å se på det skjeve tårn og Domkirken. Etterpå blir det et opphold i middelalderbyen Lucca.
Katedralen og «Det skjeve tårn», PisaLuccaLucca
Dag 3: Utflukt Firenze
Denne dagen blir det en heldagsutflukt til Firenze. På formiddagen vil en lokal guide vise oss hovedseverdighetene hvor den imponerende kirke Duomo og brua Ponte Vecchio over Arnoelva er de meste kjente. Det blir også tid på egen hånd før retur til hotellet på ettermiddagen.
FirenzeDuomo, FirenzePonte Vecchio, Firenze
Dag 4: Montecatini Terme - Siena
Vi kjører litt sør for Firenze frem til San Gimignano. Byen er kjent for sine mange høye tårn. Etterpå besøkes Chiantiområdet hvor vi prøvesmaker på god vin. På ettermiddagen frem til Siena, middelalderbyen som er kjent for sitt store torv hvor det holdes hesteveddeløp. Overnatting på NH Hotel Siena som ligger meget sentralt.
San GimignanoTorvet i SienaChianti
Dag 5: Siena - Roma
Avreise fra hotellet etter frokost. Vi kjører sørover til Montepulciano. Her produseres Vino Nobile di Montepulciano som er en av Italias mest berømte viner siden 1500-tallet. Vi smaker på vinen før turen fortsetter mot Roma. Her blir det overnatting i 3 netter på Hotel Diplomatic som ligger meget sentralt ved gamle bysentrum.
Dag 6 - 7: Roma
Under byrundtur med lokal guide får vi se flere av byens severdigheter. Guiden leder oss gjennom den fantastiske Peterskirken og viser oss deretter Forum Romanum, det imponerende Colosseum, Trevifontenen og Spansketrappen ved byens forretnings-sentrum. Her får vi også anledning til å handle. Det vil også bli satt av tid til egen disposisjon. Vi besøker også den gamle bydelen ved Pantheon og Piazza Navona, den gamle travbanen fra romertiden.
Colluseum, RomaRomaPeterskirken, Roma (Brustad Buss, påska 1988)
Dag 8: Roma - Værnes
På formiddagen kjører vi ut til flyplassen og kl. 12.50 er det avreise med Norwegian direkte til Oslo. Videre til Værnes med ankomst kl. 17.55.



8 DAGER
13.880,-

Turnr.: 52
Avreise:

Prisen inkluderer:
  • 7 hotellovernattinger
  • 7 frokost
  • 7 middag
  • Fly Værnes - Nice og Roma - Værnes
  • Lokal guide i Firenze, Siena og Roma
  • 2 vinsmakinger
Tillegg:
  • Enkeltrom hotell: kr. 2.150,-

Påmelding:
- Epost
- Tlf: (+47) 74088700