Du finner også sidene kryptert med SSL : https://www.brustadbuss.no/
Fly tur/retur
Denne turen har gått
Lisboa
Torget Rossio, LisboaPå denne turen til Portugals hovedstad Lisboa benyttes Norwegians fly via Oslo tur og retur. Vi bor i 5 netter på meget sentralt hotell i Lisboa. Vi har ulike utflukter både i Lisboa og til områdene vest for byen.
Dag 1: Værnes - Oslo - Lisboa
Kl. 12.00 avreise med Norwegian fra Værnes til Oslo. Ankomst til Lisboa kl. 17.30. Det er kort veg fra flyplassen inn til sentrum. Her skal vi bo i 5 netter på Hotel Mundial. Hotellet ligger like ved byens torg. Middag på hotellet på kvelden.
Dag 2: Lisboa
Lisboa har bevart sitt særpreg fra byens storhetstid som hovedstad i det portugisiske rike og en viktig handelsby i Europa. Byen har beholdt sin særegne historiske bebyggelse. Herfra dro Vasco da Gamme og andre sjøfarere en gang ut for å utforske resten av verden. Byen kjennetegnes av sine gamle gule trikk som smyger seg frem i trange gater. Vi får interessant informasjon fra lokalguider og vi får se byens hovedseverdigheter. Over byen ruver borgen Castelo de Sao Jorge. Byen ligger langs elva Tejo. Vest for sentrum ligger en ny bydel med et stort akvarium. I sentrum finner man byens livlige torgområde, Rossio, med uterestauranter og forretninger.
Trikken i LisboaBelemOceanario, Lisboa
Dag 3: Lisboa, utflukt
Det blir en heldagsutflukt. Først blir det et opphold i byen Sintra som ligger opp i en fjellside. Her ligger det kjente kongeslottet. Byen står på UNESCO's liste over verdens kulturarv. Vi fortsetter ut til klippen Cabo da Roca som er fastlandseuropas vestligste punkt. På ettermiddagen blir det et opphold i feriebyen Cascais. Det inngår lunsj under utflukten.
Dag 4 - 5: Lisboa
Man har 2 dager disponible på egen hånd. Mange muligheter for handling eller besøk i byens mange museer. Videre kan man besøke det store akvariet. En tur i Lisboas trange gater i den gamle bydel Bairro Alto er populært. Her finner man restauranter med den kjente Fado-musikken og sangen. På dag 5 blir det middag på hotellet.
Dag 6: Lisboa - Oslo - Værnes
Etter frokost går turen ut til flyplassen. Kl. 10.50 avreise med Norwegians fly til Oslo og videre frem til Værnes kl. 18.35.


6 DAGER
9.650,-

Turnr.: 50
Avreise:

Prisen inkluderer:
  • Fly Værnes - Oslo - Lisboa tur/retur
  • 5 hotellovernattinger
  • 5 frokost
  • 1 lunsj
  • 2 middag
  • Utflukter med lokal guide
Tillegg:
  • Enkeltrom: kr. 2.430,-
Utskrifsversjon:
 Katalogside: 45

Påmelding:
- Epost
- Tlf: (+47) 74088700