Du finner også sidene kryptert med SSL : https://www.brustadbuss.no/
Europa
PS! Denne turen har gått
Se årets turer
Paris med Moseldalen
Bernkastel-KuezPå denne turen til Paris kjører vi gjennom Moseldalen og har en overnatting i Bernkastel. Videre gjennom Luxemburg før vi ankommer Paris. Her bor vi sentralt og får tid til å oppleve denne verdensbyen. En lokal guide viser oss byens hovedseverdigheter.
Dag 1: Trøndelag - Oslo / Kiel
Tidlig avreise fra Trøndelag. Vi spiser frokost på Alvdal og fortsetter sørover Østerdalen frem til Oslo. Her blir det avreise med Color Line til Kiel. Lunsjbuffet etter avgang og overnatting i innvendig dobbeltlugar.
KølnerdomenDag 2: Kiel - Köln
Frokost ombord før ankomst Kiel kl. 10.00. Turen går langs tyske motorveger forbi Hamburg, Bremen, Osnabrück og frem til Köln. Middag og overnatting på Quality Hotel Köln Airport.
Dag 3: Köln - Bernkastel
Vi kjører gjennom Ahrdalen frem til Cochem i Moseldalen hvor det blir et opphold. På ettermiddagen fortsetter vi oppover dalen med bugnende vinmarker på sidene. Bernkastel er en trivelig liten by med særpregende bindingsverkshus. Middag og overnatting på Hotel Doctor-Weinstuben.
CochemBernkastel-KuesBernkastel-Kues
Dag 4: Bernkastel - Paris
Vi fortsetter langs Moseldalen til Trier og frem til Luxemburg. På ettermiddagen forbi Metz, gjennom Champagnedistriktet og Reims frem til Paris. Her skal vi bo i 3 netter på hotell Mercure Montmartre som ligger sentralt i bydelen Montmartre.
Dag 5 - 6: Paris
En lokal guide vil vise oss byens hovedseverdigheter. Vi får se Eifeltårnet, Triumfbuen, Concordeplassen, Notre Dame, Seinen m.m. Muligheter for å ta turen opp i Eifeltårnet og ta en båttur på Seinen. En kveld går vi opp til malernes torg ved kirken Sacre Coeur. Herfra er det fin utsikt utover byen. Det vil også bli muligheter for å besøke kabareten på Moulin Rouge ikke langt unna hotellet. Det blir også tid på egen hånd. Muligheter for handling eller besøke ulike museer hvor Louvre er mest kjent.
Sacre CoeurMoulin Rouge
Dag 7: Paris - Bremen
Vi forlater Paris og kjører nordover forbi Brussel og inn i Tyskland ved Aachen. Videre forbi Köln og frem til Bremen hvor det blir middag og overnatting på Radisson Blu Hotel som ligger sentralt ved rådhuset.
Dag 8: Bremen - Kiel / Oslo
På formiddagen kjører vi frem til Kiel. Kl. 14.00 avreise med Color Lines til Oslo. Middag ombord og overnatting i innvendig dobbeltlugar.
Dag 9: Oslo - Trøndelag
Ankomst Oslo kl. 10.00. Middag på Alvdal og ankomst Trøndelag på kvelden.


9 DAGER
11.360,-

Turnr.: 43
Avreise:
Påstigningsliste alernativ: 1

Prisen inkluderer:
  • 6 hotellovernattinger
  • 9 frokost
  • 1 lunsj
  • 6 middag
  • Color Line Oslo-Kiel tur/retur
  • Vinsmaking i Moseldalen
  • Lokal guide i Paris
Tillegg:
  • Enkeltrom hotell kr. 2.460,-
  • Singellugar tur/retur: kr. 900,-
  • Lugar med vindu: kr. 450,- p.p.
Color Line

Utskrifsversjon:
 Katalogside: 39

Påmelding:
- Epost
- Tlf: (+47) 74088700