Du finner også sidene kryptert med SSL : https://www.brustadbuss.no/
Europa
Denne turen har gått
Gardasjøen med Verona og Venezia

Bardolino, Gardasjøe
Gardasjøen ligger sør for Alpene og er Italias største innsjø. I nord er sjøen omkranset av høye fjell. Mot sør åpner flatlandet seg mot Posletta. Klimaet er svært behagelig og stedet tiltrekkende for turister. Vi ligger i ro i byen Bardolino på østsiden av Gardasjøen. På turen besøkes Verona og det vil være muligheter for å se en operaforestilling på den store utearenaen. Det blir også dagsutflukt til Venezia. Turen nordover går gjennom Sveits. Vi benytter Color Lines ferje Oslo - Kiel tur/retur på reisen.

Color FantasyDag 1: Trøndelag - Oslo / Kiel
Tidlig avreise fra Trøndelag. Frokost på Alvdal og avreise med Color Lines ferje fra Oslo til Kiel kl 14.00. Koldtbord ombord og overnatting i utvendig dobbeltlugar.
Dag 2: Kiel - Fulda
Turen går på tyske motorveger forbi Hannover, Kassel og frem til Fulda hvor det blir middag og overnatting på Maritim Hotel.
Dag 3: Fulda - Innsbruck
Vi fortsetter sørover forbi Nürnberg og München. Videre til Garmisch Partenkirchen og til Tyrols hovedstad Innsbruck for overnatting.
BardolinoDag 4: Innsbruck - Bardolino
Grensa til Italia passeres ved Brennerpasset. Videre forbi Bolzano og Trento før vi tar av mot Gardasjøen og byen Bardolino som ligger på østsiden av sjøen. Her skal vi bo i 4 netter på Hotel Idania. Hotellet har egen hage med utendørsbasseng. Ankommer Bardolino tidlig på ettermiddagen. På kvelden kan man overvære forestillingen «Aida» på den store utearenaen i Verona.

Hotel IdaniaHotel IdaniaGardasjøen
GardasjøenDag 5 - 7: Gardasjøen
Muligheter for avkobling, soling, bading og handling. Det blir en dagsutflukt til Venezia, hvor man kan se byens hovedseverdigheter som Dodgepalasset med Sukkenes Bro, Markuskirken på Markusplassen, Rialtobroen m.m.. Det blir muligheter for en båttur på Gardasjøen.
Arenaen i VeronaVeronaJulies balkong
Dag 8: Bardolino - Bregenz
Vi forlater Gardasjøen og kjører vestover mot Milano. Herfra kjører vi nordover til Sveits. Vi passerer Lugano før vi kjører over San Bernandinopasset. Vi kjører gjennom Liechtenstein før vi ankommer Bregenz i Østerrike som ligger i østenden av Bodensjøen.
Torget i Hildesheim med Hotel Van der ValkDag 9: Bregenz - Hildesheim
Vi fortsetter nordover i Tyskland forbi Ulm, Rothenburg ob der Tober, Würzburg og frem til Hildesheim. Middag og overnatting på Van der Valk Hotel.
Dag 10: Hildesheim - Kiel / Oslo
Vi kjører forbi Hamburg og frem til Kiel. Herfra tar vi Color Lines ferje kl 14.00 til Oslo. Middag/koldtbord ombord og overnatting i utvendig dobbeltlugar.
Dag 11: Oslo - Trøndelag
Frokost ombord før ankomst Oslo kl.10.00. Turen går nordover Østerdalen til turens siste middag på Alvdal. Retur til Trøndelag på ettermiddag/kveld.



11 DAGER
14.470,-

Turnr.: 41
Avreise:
Påstigningsliste alernativ: 1

Prisen inkluderer:
  • 8 hotellovernattinger
  • 11 frokost
  • 11 middag
  • Color Line Oslo-Kiel tur/retur m/utv.lugar
  • Utflukt Verona og Venezia
Tillegg:
  • Enkeltrom hotell kr. 1.660,-
  • Operaforestillingen «Aida» i Verona: kr. 350,-

Påmelding:
- Epost
- Tlf: (+47) 74088700