Du finner også sidene kryptert med SSL : https://www.brustadbuss.no/
Europa
Denne turen har gått
Wien - Praha

PrahaPå denne turen besøkes hovedstedene Wien og Praha. Lokal guider viser oss byens hovedseverdigheter. I Wien besøkes Schönbrunn hvor et av byens mange påskemarkeder foregår. Store påskeegg er plassert i parken utenfor slottet. I Praha får vi oppleve typisk musikk og danseoppvisning. Vi benytter DFDS Oslo - København på utreisen og Color Line Kiel - Oslo på returen.
Dag 1: Trøndelag - Oslo / København
Avreise fra Trøndelag på morgenen. Etter et opphold på Alvdal fortsetter vi til Oslo. Kl. 16.30 avreise med DFDS sin ferje til København. Middag ombord og overnatting i innvendig dobbeltlugar.
Dag 2: København - Halle
Frokost ombord før ankomst København kl. 09.45. Turen går til Gedser og ferje til Rostock. Vi fortsetter på fine tyske motorveger forbi Berlin og til Halle for middag og overnatting på Radisson Blu Hotel.
Dag 3: Halle - Wien
Vi fortsetter sørover i Tyskland til Regensburg hvor vi kjører østover. Grensen til Østerrike passeres ved Passau. Videre frem til Wien på ettermiddagen. Her blir det overnatting i 3 netter på Hotel Europa Wien som ligger sentralt. Middag på hotellet.
HundertwasserStephansdomenBelvedere
Dag 4: Wien
På formiddagen blir det en rundtur med lokal guide. Vi får se byens hovedattraksjoner som Stefansdomen, Belvedereslottet, Operaen, det store pariserhjulet Prater m.m. Ettermiddagen disponibel på egen hånd. Kveldens middag inntas på restaurant i bydelen Grinzing hvor de produserer mye vin.
Dag 5: Wien
Denne dagen blir det utflukt til slottet Schönbrunn hvor et av byens mange påskemarkeder foregår. Rundt i parken utenfor slottet ligger det flere store påskeegg. Om kvelden kan man overvære konsert i Hofburg med kjent Wienermusikk, sang og dans.
SchönbrunnSchönbrunnHofburg
Dag 6: Wien - Praha
Vi forlater Wien og kjører nordover mot Tsjekkia og frem til hovedstaden Praha på ettermiddagen. Her blir det overnatting i 2 netter på hotell Jurys Inn.
Dag 7: Praha
På formiddagen tar en lokal byguide å viser oss byens hovedseverdigheter. Vi starter i bydelen Hradcany, det gamle borgområdet og slottet. Vi går videre mot det gamle byområdet med torget hvor vi finner det kjente astronomiske uret. Vi går en tur over Karlsbroen som med sine mange byporter og tårn samt mange skulpturer er spesiell. På kvelden blir det middag på en restaurant med tsjekkisk musikk og dans.
PrahaKarlsbroen, PrahaPraha
Dag 8: Praha - Celle
Vi passerer grensen til Tyskland og tar et opphold i Dresden hvor vi finner mange flotte bygg og kirker. Videre mot Magdeburg og frem til Celle for overnatting.
Dag 9: Celle - Kiel / Oslo
På formiddagen kjører vi frem til Kiel hvor Color Lines ferje har avgang kl. 14.00. Lunsjbuffet etter avgang og overnatting i innvendig dobbeltlugar.
Dag 10: Oslo - Trøndelag
Ankomst Oslo kl. 10.00. Turen går nordover Østerdalen med opphold på Alvdal. Retur til Trøndelag på kvelden.



10 DAGER
11.480,-

Turnr.: 33
Avreise:
Påstigningsliste alernativ: 2

Prisen inkluderer:
  • DFDS Oslo - København
  • Scandlines Gedser - Rostock
  • Color Line Kiel - Oslo
  • 7 hotellovernattinger
  • 8 frokost
  • 1 lunsj
  • 6 middag
  • Lokale guider Wien og Praha
Tillegg:
  • Utvendig lugar t/r: kr. 400,- p.p.
  • Singellugar tur/retur: kr. 750,-
  • Enkeltrom hotell: kr. 2.600,-

Påmelding:
- Epost
- Tlf: (+47) 74088700