Du finner også sidene kryptert med SSL : https://www.brustadbuss.no/
Norden
Denne turen har gått
Fyn, Odense
Egeskov slottDenne turen går til Danmarks tredje største øy, Fyn. Vi skal bo i Svendborg, en fin typisk dansk småby med godt bevart eldre bydel. Under oppholdet har vi ulike utflukter med en heldagsutflukt til H.C.Andersens fødeby Odense. Vi benytter DFDS sine ferjer mellom Oslo og København tur/retur.
Dag 1: Trøndelag - Oslo / København
Avreise fra Trøndelag på morgenen. Turen går til Alvdal hvor det blir et opphold. Videre til Oslo og avreise med DFDS sin ferje til København kl. 16.30. Koldtbord ombord og overnatting i innvendig dobbeltlugar.
Dag 2: København - Svendborg
Ankomst København kl. 09.45. Turen går over Sjælland og frem til Storebeltbroen som fører oss over til Danmarks tredje største øy, Fyn. Vi besøker først Ulriksholm Slot ved Kortminde. Her vil slottsherren vise oss rundt. Vi fortsetter sørover øya til Svendborg. Svendborg er en havne- og sjøfartsby med ca. 27.000 innbyggere. Her ble det kjente danske rederi A.P.Møller-Mærsk grunnlagt i 1904. Byen har bevart sin gamle bykjerne med smale gater, mindre torv og gårdsmiljø med sine spesialbutikker. Vi skal bo i 3 netter på Hotel Christiansminde. Frokost og middag på hotellet under oppholdet.
StorebeltbroenUlriksholm slot, KortmindeHotel Christiansminde
Dag 3: Svendborg, utflukt Odense
Vi tar en heldagsutflukt til Odense. På formiddagen blir det en omvisning i H.C.Andersen museet. Etterpå blir det en interessant byvandring til fots. Vi spiser lunsj på vertshuset «Den Grimme Ælling» som er et typisk dansk vertshus. Ettermiddagen blir det muligheter til handling i byens mange flotte forretninger.
OdenseH.C. Andersens museet, OdenseRådhuset i Odense
Dag 4: Svendborg, utflukt
Vi tar en halvdagsutflukt på den sørlige delen av øya. Vi besøker Egeskov slot hvor det blir omvisning. Slottet har flere interessante samlinger. På turen fra Fåberg til Svendborg besøker vi også en vingård hvor vi får prøvesmake. Ettermiddagen disponibel i Svendborg.
Egeskov slottKattesund strædet, SvendborgMuseumshavnen, Svendborg
Dag 5: Svendborg - København / Oslo
På formiddagen kjører vi tilbake til København. Her blir det tid til opphold i sentrum før DFDS sin ferje til Oslo har avgang kl. 16.30. Koldtbord ombord og overnatting i innvendig dobbeltlugar.
Dag 6: Oslo - Trøndelag
Frokost ombord før ankomst Oslo kl. 09.45. Turen går nordover Gudbrandsdalen og turens siste middag inntas på Dombås. Retur til Trøndelag på kvelden.


6 DAGER
8.750,-

Turnr.: 22
Avreise:
Påstigningsliste alernativ: 2

Prisen inkluderer:
  • DFDS Oslo - København tur/retur
  • 3 hotellovernattinger
  • 5 frokost
  • 1 lunsj
  • 6 middag
  • Utflukter som beskrevet
Tillegg:
  • Utvendig lugar: kr. 400,- p.p.
  • Singellugar t/r: kr. 690,-
  • Enkeltrom hotell: kr. 1.600,-
Utskrifsversjon:
 Katalogside: 19

Påmelding:
- Epost
- Tlf: (+47) 74088700