Du finner også sidene kryptert med SSL : https://www.brustadbuss.no/
Kortturer
Denne turen har gått
Trekkspillshow med Lindesnes Trekkspillklubb til Kiel
Lindesnes Trekkspillklubb
I januar inviterer Lindesnes Trekkspillklubb og Risdal Touring til gode, stemningsfulle opplevelser ombord i fantastiske MS Color Magic - på et 2-døgns cruise til Kiel fra Oslo! 2 døgn fullspekket med god mat, hyggelig atmosfære og trekkspillmusikk. Om bord blir det ettermiddagsshow med Lindesnes Trekkspillklubb - og de varter opp med god og variert musikk utover kvelden så alle kan få prøvd dansefoten! For de som ønsker å ta med seg eget trekkspill om bord; det blir lagt til rette for ”buskspilling”!

Dag 1: Trøndelag - Lillehammer
Bussen starter fra Steinkjer kl. 10.00, og har påstigning på reisen sørover, Trondheim kl. 12.30. Opphold på Dombås, og ankomst Lillehammer-området for overnatting på Hunderfossen Hotel og Resort.
Lindesnes TrekkspillklubbDag 2: Lillehammer - Oslo / Kiel
Vi starter dagen med en god frokost på hotellet før vi setter oss i vår behagelige turbuss og kjører mot hovedstaden. I Oslo beregner vi å være midt på dagen og vi går om bord i MS Color Magic som kl 14.00 seiler til Kiel. Vi får tildelt lugarer og vi anbefaler å starte oppholdet ombord i Observation Lounge, helt øverst og med fantastisk utsikt under seilingen ut Oslofjorden. Kl 15.30 er det klart for show med Lindesnes Trekkspillklubb i Show Lounge - før det er klart for felles middag i buffètrestauranten. Vi anbefaler gjerne også å få med seg showet som skipets egen besetning setter opp kl 19.00 og kl 21.00 - og etterpå er det klart for dans med trekkspillklubben! Variert og god dansemusikk.

Color Magic
Dag 3: Kiel
Dagen starter med deilig frokostbuffèt om bord før vi kommer til Kiel kl 10.00. Vi har nå 4 timer som vi kan bruke i land - bare husk å ta med boardingkort og pass, så kommer du om bord igjen! Enkelte butikker rundt jern-banestasjonen holder også åpent på søndager! Kl.14.00 seiler skipet ut fra Kiel igjen - og vi får rikelig anledning til å kose oss om bord igjen. Show og underholdning blir det også nå om bord - og vi har også på returen inkludert buffètbordet til våre gjester. I kveld igjen, blir det mulighet for dans til toner fra Lindesnes Trekkspillklubb.
a la Carte i lunsjtider, passerer StorebeltbroenGrand Buffé, Color MagicOberservation Lounge
Dag 4: Oslo - Trøndelag
Vi våkner under innseilingen til Oslo - og nyter også i dag en god frokost om bord før skipet klapper til kai allerede kl 10.00. Straks etter ilandstigning fortsetter vi i våre behagelige turbusser mot mer hjemlige trakter. Utpå kvelden er vi hjemme igjen, med mange nye minner! En artig tur på en tid av året når der kanskje ikke skjer all verdens annet av aktiviteter og sosialt felleskap.


4 DAGER
3.590,-

Turnr.: v02
Avreise:
Påstigningsliste alernativ: 1

Prisen inkluderer:
  • Bussreisen
  • 1 hotellovernatting
  • 3 frokost
  • 2 buffetmiddag
  • Color Line Oslo-Kiel tur/retur
  • Billett til show med Lindesnes Trekkspillklubb ombord
Tillegg:
  • Enkeltrom hotell: kr. 290,-
  • Singellugar: kr. 500,-
  • 3* med vindu promenade: kr. 0,- p.p.
  • 3* med havutsikt: kr. 200,- p.p.
  • 4*-lugar, kr. 450,- per person
Kjøres i samarbeid med:
Risdal Touring

Utskrifsversjon:
 Pdf/utskriftsversjon 

Påmelding:
- Epost
- Tlf: (+47) 74088700