Du finner også sidene kryptert med SSL : https://www.brustadbuss.no/
Tilbudsturer
Denne turen har gått
St. Petersburg, visumfri

Eremitasjen (WikiCommons: Hamlet53)
Byen ved elva Neva har mange store bygg fra tsarenes storhetstid, samt mange kunstmuseer, kirker, monumenter og palasser. Under oppholdet i St.Petersburg benyttes norsktalende lokalguide. Vi benytter den nye ferjeforbindelsen mellom Helsingfors og St.Petersburg begge veger og har 2 netter og 3 dager i St.Petersburg. Ved denne reisemåten er reisen visumfri, det er kun nødvendig med gyldig pass (gjelder alle reisende fra Schengen-land).

Dag 1: Trøndelag - Falun
Avreise fra Trøndelag på morgenen. Turen går om Røros og til Sverige. Middag og overnatting på Scandic Lugnet Hotel i Falun.
Dag 2: Falun - Stockholm / Helsingfors
På formiddagen kjører vi frem til Stockholm. Her blir det et opphold før Silja Tallinks ferje til Helsingfors har avgang kl. 17.00. Middag ombord og innvendig dobbeltlugar.
Dag 3: Helsingfors / St.Petersburg
Ankomst Helsingfors kl. 09.55. Vi tar en byrundtur og får se Sibeliusmonumentet, Domkirken, Tempelkirken, Finlandiahuset m.m. Kl. 19.00 avreise med St.Peter Line til St.Petersburg. Middag ombord og overnatting i innvendig dobbeltlugar.
Dag 4 - 6: St.Petersburg
Frokost ombord før ankomst St.Petersburg kl. 09.30. Under oppholdet skal vi gjøre oss nærmere kjent med byen. En lokal guide vil under en byrundtur vise oss de viktigste severdigheter hvorav Isakskatedralen med enorme dimensjoner, utsmykninger og store kuppel virker imponerende. Vi får se krysseren Aurora, Smolnypalasset og de mange store gatene hvor hovedgaten Nevskij Prospekt er mest kjent. Vi besøker Eremitasjen med mange berømte kunstverk fra verdens kjente kunstnere. Selve bygget med alle sine rom og saler er et symbol fra tsarenes storhetstid. På kvelden dag 5 blir det folkloreforestilling på Nikolaesky Palace. Overnatting på Hotel Moskva på Nevskij Prospekt i 2 netter. Kl. 19.00 på dag 6 er det avreise fra St.Petersburg med St.Peter Lines til Helsingfors. Overnatting i innvendig dobbeltlugar.
Bruåpning om kvelden, Neva, St.PetersburgSt.George Hall, Vinterpalasset, EremitasjenVinterpalasset i Eremitasjen
Dag 7: Helsingfors - Stockholm
Frokost ombord før ankomst Helsingfors kl. 08.30. Det blir tid til egen disposisjon i Helsingfors før Tallink Siljas ferje til Stockholm har avgang kl. 17.00. Overnatting i innvendig dobbeltlugar.
Dag 8: Stockholm - Trøndelag
Ankomst Stockholm kl. 09.30. Turen går nordover forbi Uppsala, Gävle og frem til Sundsvall. Videre forbi Østersund og over Storlien. Retur til Trondheim og Steinkjer hvor turen avsluttes sent på kvelden.



8 DAGER
7.690,-

Turnr.: 57
Avreise:
Påstigningsliste alernativ: 3

Prisen inkluderer:
  • 3 hotellovernattinger
  • 5 frokost
  • 5 middag
  • Tallink Stockholm - Helsingfors tur/retur
  • St.Peter Line Helsingfors - St.Petersburg tur/retur
  • Lokal guide i St.Petersburg
Tillegg:
  • Lugar med vindu kr. 1.340,- p.p.
  • Singellugar kr. 1.800,-
  • Enkeltrom hotell kr. 1.340,-
NB! Ny dato pga. endring i ruteplaner St.Peter Line.


Påmelding:
- Epost
- Tlf: (+47) 74088700