Du finner også sidene kryptert med SSL : https://www.brustadbuss.no/
Fly tur/retur
Denne turen har gått
Dubai
De arabiske emirater består av 7 sjeikedømmer langs sørsiden av den Persiske bukt. Abu Dhabi er hovedstaden, men det er Dubai som er mest kjent og omtalt. Det skyldes at det var her den store endringen først startet. Store investeringer de siste 20-30 år har forvandlet sandblåst ørken til eventyrlige byggeprosjekter. Her finner vi moderne hoteller og leilighetanlegg for å kombinere ferie med forretninger. Verdens høyeste bygning, Burj Khalifa, utallige skyskrapere, utfylling av store sjøområder for å skape ferieplasser har endret landskapet totalt. Her finner vi også et eldorado for kjøpelystne, store kjøpesentre og store gullmarkeder. Under oppholdet skal vi ha flere utflukter, men det blir også tid på egen hånd. Vi har turen i november da området har tørt klima med ca. 30 grader i luften og nesten det samme i havet. Vi benytter Norwegians direktefly mellom Oslo og Dubai på reisen.
Dag 1: Værnes - Oslo - Dubai
Avreise fra Værnes til Gardermoen på formiddagen. Videre med Norwegians direktefly til Dubai. Det inngår mat ombord. Ankomst Dubai sent på kvelden og busstransport frem til hotellet som ligger sentralt i den opprinnelige byen. Her blir det overnatting i 7 netter.
Dag 2 - 8: Dubai
Man får 7 dager disponible i Dubai. Det inngår følgende utflukter:
  • Rundtur med buss for å bli kjent med hele det utbygde arealet. Vi besøker den gamle bydel med sitt store gull- og kryddermarked. Videre besøker akvariet som ligger i Hotel Atlantis ytterst på palmeøya.
  • Besøker i verdens største kjøpesenter, Mall of Dubai, som ligger ved verdens høyeste bygning, Burj Khalifa. Vi tar turen opp til utsiktspunktet i 124. etasje. På kvelden spiser vi middag ved kjøpesenteret hvor vi også finner et stort vannorgel.
  • Dagsutflukt til nabosjeikedømmet Abu Dhabi hvor vi finner stor flott moske.
  • Kveldsutflukt med ørkensafari og middag ute i ørkenen med arabisk dans og musikk.
  • Kveldstur med de gamle båtene, Dhow, på Dubai Creek, elveutløpet i opprinnelige Dubai.
Det blir også tid på egen hånd. Svært gode muligheter for shopping av alle merkevarer og ikke å glemme gull. Dubai har fine strender og en svært behagelig vanntemperatur slik at man kan nye strandlivet.
Dag 9: Dubai - Oslo - Værnes
Ved midnatt kjører vi ut til flyplassen. Det kan være gunstig å ha god tid her også, for handlemulighetene er også store her. Vi flyr på natta nordover til Oslo. Frokost ombord før vi lander på Gardermoen på morgenen. Retur til Værnes på formiddagen.


9 DAGER
16.580,-

Turnr.: 56
Avreise:

Prisen inkluderer:
  • 7 hotellovernattinger i dobbeltrom
  • 7 frokost
  • 2 lunsj
  • 4 middag
  • Norwegian fly Værnes - Oslo - Dubai tur/retur
Tillegg:
  • Enkeltrom kr. 4.200,-
Utskrifsversjon:
 Katalogside: 51

Påmelding:
- Epost
- Tlf: (+47) 74088700