Du finner også sidene kryptert med SSL : https://www.brustadbuss.no/
Fly tur/retur
Denne turen har gått
Edinburgh - York - London

Military Tattoo, Edinburgh Denne turen starter i Skottlands hovedstad Edinburgh. Vi får oppleve skotsk kultur med skotsk aften og Military Tattoo ved Edinburgh Castle. Vi fortsetter med buss sørover forbi Newcastle og til Yorkshire. Yorkshire er områdene på østkysten av England sør for Newcastle. Terrenget er kupert og har store nasjonalparker med lyngheier. Midt i disse lyngheiene ligger landsbyen Goathland, bedre kjent som «Aidensfield» gjennom den populære tvserien. Vi tar også en tur med det gamle damptoget som går gjennom naturparken. Vi besøker også York med sin gamle vikingeby «Jorvik» og katedralen York Minster. Turen avsluttes med 2 netter i London før vi tar Norwegians direktefly fra London til Værnes på returen.
Dag 1: Trøndelag - Edinburgh
Avreise fra Værnes kl. 17.40 med Norwegian til Oslo og videre til Edinburgh kl. 20.40. Fra flyplassen er det kort veg til Hotel Edinburgh City Centre Premier Inn som ligger midt i sentrum på Princess street. Middag på hotellet.
Dag 2: Edinburgh
Military TattooPå formiddagen vil en lokal guide vise oss byens severdigheter. Vi vil besøke Edinburgh borg under rundturen og ellers se mange historiske bygninger m.m. Etter middagen går vi opp til borgen. Her får vi oppleve årets Military Tattoo, en oppvisning- og paradeforestilling som mange vil kjenne igjen fra tv-sendinger.
Dag 3: Edinburgh
På dagen er det mange muligheter for handling av skotske varer hvor ullvarer er meget populært. Det er også tid for å besøke den gamle hovedgaten «The Mile» som går fra dronningens slott til Edinburgh borg. På kvelden skal vi oppleve skotsk aften med tradisjonell musikk, mat og dans.
Inngangen på Edinburgh CastleDel av Royal MileScott Monument
York MinsterDag 4: Edinburgh - York
Turen går sørover langs østkysten fra Skottland til England. Vi passerer Newcastle før vi ankommer Yorkshire-distriktet. Etter ankomst York besøker vi museet over den gamle vikingbyen «Jorvik». Vi går en tur gjennom sentrum og besøker den kjente katedralen York Minster. Middag og overnatting på Best Western Monkbar Hotel.
GoathlandDag 5: York - London
Vi kjører frem til Pickering hvor vi tar tog på den gamle jernbanen frem til Goathland eller «Aidensfield» som den er kjent som fra tv-serien. Her kan vi se mange kjente plasser som parken, Mr. Scripps bensinstasjon m.m. På ettermiddagen fortsetter vi sørover mot London og ankommer Kensington Close Hotel på kvelden.
Dag 6: London
En lokal guide vil vise oss rundt og vi får se byens hovedseverdigheter som Hyde Park, Piccadilly Circus, Tower Bridge, St.Pauls Katedralen, Buckingham Palace m.m. På ettermiddagen kan man ta en tur opp i London Eye, det 135 høye pariserhjulet ved Themsen. Herfra er det en fin utsikt utover London by.
Buckingham PalaceBig Ben og House of CommonsLondon Eye
Dag 7: London / Værnes
Vi har hele dagen disponibel i London. Man kan besøke noen av Londons mange museum og det er mange muligheter for shopping i Londons mange forretninger og varehus. Avreise med Norwegians fly fra Gatwick flyplass kl. 20.05 og vi lander på Værnes kl. 23.35.



7 DAGER
13.650,-

Turnr.: 50
Avreise:

Prisen inkluderer:
  • 6 hotellovernattinger
  • 6 frokost
  • 6 middag
  • Billett Military Tattoo
  • Norwegian Værnes - Edinburgh
  • Norwegian London - Værnes
  • Tog til "Aidensfield"
  • Inngang Jorvik museum
  • Lokale guider Edinburgh og London
Tillegg:
  • Enkeltrom hotell kr. 4.700,-

Påmelding:
- Epost
- Tlf: (+47) 74088700