Du finner også sidene kryptert med SSL : https://www.brustadbuss.no/
Fly tur/retur
PS! Denne turen har gått
Se årets turer
Sør-England
På denne turen besøkes grevskapene Dorset, Devon og Cornwall i sydvestre del av England. Varierende natur med grønne åser og heder en kyststripe med mange klipper. Her finner vi flere mindre byer med gammel historie tilbake til romertiden. Området mot den engelske kanal kalles også Englands riviera. Vi benytter Norwegians fly til Gatwick ved London via Oslo på utreisen og direkte til Værnes på returen.
Dag 1: Værnes - London - Brighton
Tidlig avreise kl. 06.30 med Norwegian fra Værnes til Oslo. Videre fra Oslo kl. 10.00 og vi lander på Gatwick flyplass sør for London kl. 11.20. Herfra er det kort veg sørover til Brighton, en av Englands mest kjente badebyer. Vi går tur langs strandpromenaden og ut på den kjente piren. Middag og overnatting på hotell Jurys Inn.
Brighton Pier (foto: WikiCommons Jeanhousen - CC)The Royal Pavilion, Brighton
Dag 2: Brighton - Southampton
På formiddagen besøker vi The Royal Pavilion i Brighton før turen går vestover forbi Portsmouth og Southampton. Vi besøker byen Salisbury, en historisk by med en stor katedral. Middag og overnatting på Mercure Southampton Centre Dolphin Hotel.
Salisbury katedralen (foto: WikiCommons Johan Bakker - CC)Salisbury (foto: WikiCommons FinBjo - PublicDomain)
Dag 3: Southampton - Torquay
Vi kjører vestover gjennom grevskapet Devon. Vi kjører langs Jurassic Coast med sine klippeformasjoner for å komme til grevskapet Devon. Her begynner den «Engelske riviera» med mange mindre byer langs kysten. Vi besøker Exeter, en av Englands eldste byer og med minnesmerker fra romertiden. Vi skal overnatte i 2 netter på Toorak Hotel i Torquay, en mindre ferieby ved kysten.
Dag 4: Torquay, utflukt
Vi tar en dagsutflukt gjennom Dartmoor nasjonalpark med hedelandskap. Vi kjører over til vestkysten av Cornwall og har lunsj på Tintagel Castle som ifølge legenden tilhørte Kong Arthur.
Land's EndDag 5: Torquay - St.Austell
Denne dagen går turen ut til Land's End, det vestligste punkt på Cornwall. Stedet er grevskapets største severdighet. Vi fortsetter til Porthcurno hvor det ligger et fint utendørsteater i stein. Middag og overnatting på Cliff Head Hotel i St.Austell.
Dag 6: St.Austell - Bath
Vi forlater Cornwall, kjører gjennom Devon og frem til en av Englands mest besøkte turistplasser, spa-byen Bath. En lokalguide vil vise oss rundt i Bath og vi får se byens hovedseverdigheter. Middag og overnatting på Royal Hotel.
Dag 7: Bath - Gatwick - Værnes
Vi forlater Bath og kjører sør-østover og vi besøker Stonehenge. Her er det en uforklarlig oppsetting av store steiner fra bronsealderen. Stonehenge står på UNESCOs-verdensarvliste. På ettermiddagen fortsetter vi sør for London og frem til Gatwick flyplass. Kl. 20.05 avreise med Norwegians direktefly til Værnes hvor vi lander kl. 23.35.


7 DAGER
10.900,-

Turnr.: 49
Avreise:

Prisen inkluderer:
  • Fly Værnes - Gatwick tur/retur
  • 6 hotellovernattinger
  • 6 frokost
  • 1 lunsj
  • 5 middag
  • Utflukter som beskrevet
Tillegg:
  • Enkeltrom kr. 1.560,-
Utskrifsversjon:
 Katalogside: 44

Påmelding:
- Epost
- Tlf: (+47) 74088700