Du finner også sidene kryptert med SSL : https://www.brustadbuss.no/
Fly tur/retur
Denne turen har gått
USA, New York

New YorkNew York er vel en av de byene som er mest omtalt og har ulike kallenavn: «The Big Apple», «byen som aldri sover» osv. Mange har nok ønsket seg en tur dit og mange har blitt fasinert av skyskraperne på Manhattan. Det er over 80år siden høye The Empire State Building reiste seg i rekordfart. Frihetsgudinnen i Hudson River ved innløpet til byens havn er av de mest kjente statuer. Vi har lagt opp til en tur hvor det er muligheter for å se byens hovedattraksjoner og bli litt kjent med byen. Vi flyr med SAS. På tur til New York via Oslo og på returen via København.
Dag 1: Værnes - Oslo - New York
Avreise fra Værnes til Gardermoen kl. 09.20. Videre med SAS sitt direktefly kl. 11.10 med ankomst New Ark flyplass kl. 13.10 lokal tid (6 timer tidsforskjell). Mat ombord inngår. Etter nødvendige innreisetillatelser tar vi buss til hotellet Vi regner med å være på hotellet ca.kl. 16.30 lokal tid. Vi skal bo i 5 netter på Excelsior Hotel som ligger på øvre Manhattan Vest, 81 street, like ved Central Park. Felles middag tidlig på kvelden slik at man kommer i riktig døgnrytme. Vi får 5 dager disponible. Det blir ulike felles opplegg, men også tid på egen hånd til handling m.m.
Dag 2: New York
Vi starter dagen med en byrundtur med svensk lokalguide. Vi får se Broadway med Time Square, Madison Square Garden, Empire State Building og ned mot Nedre Manhattan. Her finner vi finansdistriktet og vi besøker minneområdet over 9/11 på Ground Zero. Vi besøker også Battery Park som ligger på spissen av Manhattan. Ettermiddagen fri til egen disposisjon.
Ground ZeroBattery ParkWall street
Dag 3: New York
Også denne formiddagen kjører vi en byrundtur med lokal guide. Vi får se FN-bygningen og vi skal besøke Rockefeller Center. Her tar vi heisen opp på toppen av bygningen og får en fantastisk utsikt utover hele Manhattan og området rundt. På ettermiddagen kan vi ta en felles tur i Central Park som ligger like ved hotellet. Felles middag.
FrihetsgudinnenDag 4: New York
Vi tar byens undergrund ned til The Battery Park. Herfra tar vi båt ut til Liberty Island hvor den store Frihetsgudinnen står. Vi drar videre til Ellis Island og besøker det store imigrasjonsmuseet hvor alle innvandrerne til USA ble registrert. Her kan man finne navnet på en fjern slektning som utvandret på 1800 og første del av 1900-tallet. På kvelden kan man oppleve en musical på Broadway (ikke inkludert).
Times SquareDag 5: New York
Denne dagen er til egen disposisjon. Man kan besøke noen av byens mange museer eller benytte tiden til shopping. Utallige merkevareforretninger og enorme varehus har gode tilbudspriser. Klær er spesielt rimelig i forhold til Norge. Felles middag på kvelden.
Dag 6: New York - København
Tid til egen disposisjon frem til bussavgang til flyplassen. Kl. 17.40 avreise med SAS til København. Man får natta ombord, måltider inngår.
Dag 7: København - Værnes
Man lander i København kl. 07.15 og fortsetter videre til Værnes kl. 09.35.



7 DAGER
15.550,-

Turnr.: 46
Avreise:

Prisen inkluderer:
  • 5 hotellovernattinger
  • 5 frokost
  • 3 middag
  • Fly Værnes - New York tur/retur
  • Utflukter som beskrevet
Tillegg:
  • Enkeltrom hotell: kr. 4.650,-
  • Musical Broadway kr. 880,-

Påmelding:
- Epost
- Tlf: (+47) 74088700