Du finner også sidene kryptert med SSL : https://www.brustadbuss.no/
Cruise
PS! Denne turen har gått
Se årets turer
RCCL Østersjøcruise
RCCLPå denne turen i Østersjøen besøkes mange interessante byer. Turen går i juli og det er da vanligvis meget stabilt sommervær i området slik at det blir fine dager på dekk kombinert med interessante besøk.
Dag 1: Trøndelag - Falun
Avreise fra Trøndelag på morgenen. Turen går om Røros og til Sverige langs Funäsdalen til Sveg. Videre til Mora og Falun på ettermiddagen. Middag og overnatting på Scandic Lugnet hotell.
Dag 2: Falun - Stockholm / RCCL
Turen fortsetter sørover til Stockholm på formiddagen. God tid til ombordstigning og kl. 17.00 forlater vi Stockholm. Etter at vi har fått tildelt våre lugarer samles vi til middag. Det blir en fin tur gjennom Stockholms skjærgård på kvelden.
HelsingforsDag 3: Anløp: Helsingfors
Vi anløper Finlands hovedstad Helsingfors kl. 11.00. Man kan gå iland på egen hånd eller bli med på interessant byrundtur for å se på byens hovedseverdigheter som Sibeliusmonumentet, Tempelkirken, Finlandiahuset, den nye Operaen m.m. På kvelden fortsetter turen østover Finskebukta.
Eremitasjen, St.PetersburgDag 4 - 5: Anløp: St.Petersburg
Vi anløper St.Petersburg kl. 09.00 morgenen på dag 4 og skipet blir liggende frem til kl. 18.00 på dag 5. Man kan delta på ulike utflukter. Da disse er organisert av rederiet trengs ikke russisk visum. Man kan ikke gå iland på egen hånd uten ordinært visum. Byen ved elva Neva har mange store bygg fra de russiske tsarenes tid, samt mange kunstskatter, kirker, monumenter og plasser. Hovedseverdighetene er Isaakskatedralen, Ermitasjen med det imponerende Vinterpalasset, krysseren Aurora, Smolnypalasset og hovedgaten Nevskij Prospekt. Utenfor sentrum ligger sommerpalasset Peterhof. Det vil også bli muligheter for kveldsopplegg med ballett eller folklore.
Dag 6: Anløp: Tallinn
På natta går vi vestover Finskebukta og anløper Estlands hovedstad kl. 08.00. Her kan vi gå inn til byens gamle bydel innenfor den godt bevarte bymuren eller delta på ulike utflukter. Gamlebyen viser tilknytning til Hansaforbundet. Mange muligheter for handling. Vi forlater Tallinn kl. 18.00 og fortsetter sørover mot Rigabukta.
Dag 7: Anløp: Riga
RigaDenne dagen blir det opphold i Latvias hovedstad Riga. Vi kan ta et opphold i sentrum på egen hånd eller bli med på en interessant byrundtur. Byens sentrum er fint restaurert de siste år og man ser at byen var en viktig handelsby under Hanseatertiden.
Dag 8: I sjøen
Fra Riga går turen vestover mot Sverige. Vi får hele dagen ombord og kan nyte skipets soldekk med basseng.
Vision of the SeasSolarium, Vision of the Seas, RCCL
Dag 9: Stockholm - Trøndelag
Tidlig ankomst til Stockholm. Vi finner vår buss og starter turen nordover til Sundsvall. Videre forbi Østersund og om Storlien. Turen avsluttes i Trondheim og på Steinkjer sent på kvelden.


9 DAGER
12.900,-

Turnr.: 44
Avreise:
Påstigningsliste alernativ: 3

Prisen inkluderer:
  • 7 netter cruise i innvendig dobbeltlugar
  • 1 hotellovernatting
  • 8 frokost
  • 6 lunsj
  • 9 middag
  • Reiseleder
  • Obligatorisk tips ombord
Tillegg:
  • Lugar med vindu: kr. 2.100,- p.p.
  • Lugar med balkong: kr. 4.300,- p.p.
  • Singellugar: kr. 5.000,-
  • Enkeltrom hotell: kr. 300,-
Utskrifsversjon:
 Katalogside: 39

Påmelding:
- Epost
- Tlf: (+47) 74088700