Du finner også sidene kryptert med SSL : https://www.brustadbuss.no/
Cruise
Denne turen har gått
RCCL, Norge - Vestlandet og Hamburg
Legend of the Seas
Iår har RCCL igjen avganger fra Oslo. De har ulike turer langs norskekysten. Vi har valgt en tur med Vestlandet nordover til Geiranger. På returen går ruten via Hamburg hvor det blir et opphold en dag. Det er skipet «Legend of the Seas» som benyttes. Vi kjører buss til og fra Oslo.

Dag 1: Trøndelag - Oslo, cruise
Tidlig avreise fra Trøndelag. Turen går sørover til Oslo hvor vi går ombord i cruiseskipet. Avgang fra Oslo kl. 16.00. Vi nyter den første middagen ombord gjennom seilingen ut Oslofjorden.
Dag 2: Anløp Stavanger
På formiddagen anløper vi Stavanger. Båten legger til nær sentrum og vi kan gå i byen på egen hånd eller delta på utflukt. Utflukten til «Flor og Fjære» med flott hageanlegg anbefales. På kvelden fortsetter turen nordover langs kysten.
Gamle Stavanger Flor og Fjære Flor og Fjære
Dag 3: Anløp Geiranger
På morgenen passeres Ålesund og på formiddagen får vi en fin tur gjennom norsk fjordlandskap. Vi går gjennom Storfjorden og inn den smale Geirangerfjorden. Her får vi se utallige fossefall langs de bratte fjellsidene ned mot fjorden. Enkelte gårdsbruk ligger også oppå sidene. I Geiranger er det om ettermiddagen muligheter for utflukter, bl.a. opp til Dalsnibba med flott utsikt utover fjellheimen. På kvelden forlater vi Geiranger og går ut fjordene igjen.
De Syv Søstre, GeirangerfjordenGeirangerGeiranger
Dag 4: Anløp Ålesund
Vi anløper Ålesund tidlig på morgenen og båten ligger ved kai hele dagen. Muligheter å gå på egen hånd eller delta på ulike utflukter i byen og områdene rundt. På kvelden settes kursen sørover langs kysten.
ÅlesundJugendstilsenteret, ÅlesundÅlesund
Dag 5: I sjøen
Båten går fra Ålesund mot Hamburg og hele dagen tilbringes ombord. Muligheter for å benytte båtens mange faciliteter ombord.
Dag 6: Hamburg
Ankomst Hamburg tidlig på morgenen. Man kan utforske byen på egen hånd eller delta på felles utflukter med byrundtur m.m. Avreise fra Hamburg på ettermiddagen.
Hamburg rådhusHamburgAlsterakaden, Hamburg
Dag 7: I sjøen
Dagen tilbringes ombord mens båten går langs vestkysten av Jylland og inn i Skagerak på kvelden.
Dag 8: Oslo - Trøndelag
Ankomst Oslo tidlig på morgenen. Vi går iland og finner vår buss som kjører nordover. Middag på Alvdal og retur til Trøndelag på kvelden.


8 DAGER
9.300,-

Turnr.: 43
Avreise:
Påstigningsliste alernativ: 1

Prisen inkluderer:
  • 7 netters cruise med RCCL
  • 8 frokost
  • 6 lunsj
  • 8 middag
  • Obligatorisk tips ombord
Tillegg:
  • Lugar med vindu: kr. 960,- p.p.
  • Lugar med balkong: kr. 4.800,- p.p.
  • Singellugar: kr. 5.000,-
Utskrifsversjon:
 Katalogside: 38

Påmelding:
- Epost
- Tlf: (+47) 74088700