Du finner også sidene kryptert med SSL : https://www.brustadbuss.no/
Cruise
Denne turen har gått
Vikingcruise med Smyril Line til Færøyene og Island

Norrøna sett fra Tinganes på FærøyeneSmyril Line har vår og høst hatt "Vikingcruise" til Færøyene og Island. Cruiset starter fra Hirtshals i Danmark. Vi får 2 halvdager på Færøyene og tar utflukter mens båten ligger iro i Torshavn. På Island ligger båten i Seydisfjördur og vi får 2 dager på utflukt i de østlige delene av Island.

Dag 1: Trøndelag - Larvik
Avreise fra Trøndelag på morgenen. Turen går sørover Østerdalen frem til Oslo. Videre til Larvik for middag og overnatting på Grand Hotell Larvik.
Oppe på dekk på Norrøna, Smyril LineDag 2: Larvik / Hirtshals / Smyril Line cruise
Tidlig frokost før Color Line fra Larvik til Hirtshals på formiddagen. Kl. 15.00 er det avreise med Smyril Lines ferje "Norröna". Båten er nybygd og har fine lugarer med eget bad. Vi har lugarer både med og uten vindu, noen lugarer har køyer og andre har 2 senger på gulvplan. Båten er spesielt bygd for å trafikkere Nordatlanteren. Ombord inngår frokost og middag. Middagene skifter mellom koldtbord og 2-retters meny. Om kvelden etter middagen kan man danse til musikk i Vikingklubben eller nyte roen i pianobaren.
Dag 3: I sjøen
Hele dagen tilbringes ombord. Muligheter for å se ulike oljeinstallasjoner som passeres. De to dagene vi er i sjøen blir det arrangert konkurranser, vin- og ølsmakinger.
GjógvDag 4: Tórshavn, Færøyene, utflukt
Båten anløper TórshavnFærøyene tidlig på morgenen. Etter frokost tar vi en utflukt med bussen og en lokal guide. Vi kjører på øyene Streymoy og Eysturoy. Gjógv på nordsiden av øya hvor det er en spesiell smal bukt til havna. Kl. 14.00 er det avreise fra Tórshavn og kursen settes videre nordover mot Island.
Dag 5: Seyðisfjörður, Island, utflukt
Etter frokost kan vi oppleve innseilingen til den lille havnebyen Seyðisfjörður som ligger på østsiden av Island. Vi ankommer hit kl. 09.00 og ligger her til kl. 20.00 neste dag. Seyðisfjörður er en mindre gammel bygdeby innerst i en fjordarm. Vi tar en utflukt inn i landet over et område der NASA testet månekjøretøy før Apolloferdene. Etter en flott tur kommer vi til Námaskarð med sine kokende mudderkilder og utrolige farger i landskapet. Vi bruker god tid til at oppleve området ved sjøen Mývatn, med naturperler som Krafla, Naturbadet og Dimmuborgir. Ta med badedrakt for vi skal bade i 38 graders vann i Naturbadet.
NaturbadetBreiðdalur
Dag 6: Seyðisfjörður, utflukt
Denne dagen tar vi en utflukt sørover til flere fjorder. Vi besøker Petras steinsamling i Stöðvarfjörður. Etterpå stopper vi i Egilsstaðir som er den største byen på Øst Island.
Petras steinsamlingerStöðvarfjörður
Dag 7: Tórshavn, Færøyene, utflukt
Vi går langs kysten av Færøyene på formiddagen og får en fin tur langs mindre øyer frem til Tórshavn. Anløper Torshavn kl. 15.00. Vi kjører en tur ut til Kirkjubøur. Dette er Færøyenes gamle historiske og kulturelle sentrum. Vi ser på ruinene av Magnuskatedralen og den lille Olavs kirken fra middelalderen. Vi besøker den gamle gården som er bebodd av den 17. generasjon i rekken. På reisen ut til Kirkjubøur er det fin utsikt til øyene Hestur og Sandöy. Når vi kommer tilbake til Torshavn kan vi besøke den gamle bebyggelse på Tinganes like ved kaien. Vi forlater Torshavn på kvelden og kursen settes sørover mot Danmark.
Tinganes, TórshavnOlavs kirken, Kirkjubøur
Dag 8: I sjøen
Dagen tilbringes ombord på turen sørover Nordsjøen.
Dag 9: Hirtshals - Drammen
Ankomst Hirtshals kl. 09.00. Vi får et opphold i Hirtshals før det blir avreise kl. 12.45 med Color Line sin ferje til Larvik. Middag og overnatting på Rica Hotel i Drammen.
Dag 10: Drammen - Trøndelag
Frokost før vi starter turen mot Trøndelag. Turens siste middag på Alvdal og retur til Trøndelag på kvelden.



10 DAGER
9.450,-

Turnr.: 38
Avreise:
Påstigningsliste alernativ: 3

Prisen inkluderer:
  • 7 døgns Cruice i dobbeltlugar
  • Color Line Larvik - Hirtshals t/r
  • 2 hotellovernatting
  • 9 frokost
  • 10 middag
  • Utflukter som beskrevet
Tillegg:
  • Singellugar cruise: kr. 2.200,-
  • Lugar med vndu: kr. 1.390,- p.p.

Påmelding:
- Epost
- Tlf: (+47) 74088700