Du finner også sidene kryptert med SSL : https://www.brustadbuss.no/
Europa
Denne turen har gått
Paris og Brüssel
Blosmterteppet 2010, Brüssel
På denne turen til Paris kjører vi gjennom Moseldalen på tur sørover. Videre gjennom Luxemburg før vi ankommer Paris. Her bor vi sentralt og får tid til å oppleve denne verdensbyen. En lokal guide viser oss byens hovedseverdigheter. Turen fortsetter til Brüssel hvor vi skal oppleve byens torv, Grand Place, dekt av et blomsterteppe av Begonia i ulike former og mønster. På turen benyttes Color Line Oslo - Kiel tur/retur.

Dag 1: Trøndelag - Oslo / Kiel
Tidlig avreise fra Trøndelag. Vi spiser frokost på Alvdal og fortsetter sørover Østerdalen frem til Oslo. Her blir det avreise med Color Line. Middag ombord og overnatting i utvendige lugarer.
Dag 2: Kiel - Leverkusen
Frokost ombord før ankomst Kiel kl.10.00. Turen går langs tyske motorveger forbi Hamburg, Bremen og frem til Leverkusen, like nord for Köln. Middag og overnatting på Lindner Hotel Bay Arena.
CochemDag 3: Leverkusen - Trier
Vi kjører frem til Koblenz hvor Mosel renner ut i Rhinen. Vi følger Mosedalen til Cochem. Her blir det et opphold før vi fortsetter oppover dalen med bugnende vinmarker på sidene. Middag og overnatting i Trier på Arcadia Hotel. Her finner vi mange minnesmerker fra romertiden.

Dag 4: Trier - Paris
Vi fortsetter frem til Luxemburg. På ettermiddagen forbi Metz, gjennom Champagnedistriktet og Reims frem til Paris. Her skal vi bo i 3 netter på hotell Hotel Carlton som ligger sentralt i bydelen Montmartre.
Notre Dame (foto : Rolf Salater)Notre DameEifeltårnet
Dag 5 - 6: Paris
En lokal guide vil vise oss byens hovedseverdigheter. Vi får se Eiffeltårnet, Triumfbuen, Concordeplassen, Notre Dame, Seinen m.m. Muligheter for å ta turen opp i Eiffeltårnet og ta en båttur på Seinen. En kveld går vi opp til malernes torg ved kirken Sacre Coeur. Herfra er det fin utsikt utover byen. Det vil også bli muligheter for å besøke kabareten på Moulin Rouge ikke langt unna hotellet. Muligheter for handling eller besøke ulike museer hvor Louvre er mest kjent. Vi tar også en utflukt til Versailles og ser på det fantastiske slottet og hagen.
Moulin Rouge (foto: WikiCommons KingKurt22 - GNU)VersaillesVersailles
Dag 7: Paris - Brüssel
På formiddagen kjører vi nordover til Belgia og hovedstaden Brüssel. Byen er kjent for sitt flotte torg, Grand Place, som er omgitt av flotte bygninger. Annenhvert år i august dekorer de torget med et stort «blomsterteppe» med over 50.000 Begoniaer. Teppet har ulike mønstre og farver hver gang. Det er et innponerende skue både på dagtid og opplyst på kvelden. Middag og overnatting på Thon Hotel Brüssel Airport.
BlomsterteppetBlomsterteppet (foro: WikiCommons EmDee - GNU, CC)Manneke Pis
Dag 8: Brüssel - Bremen
Vi fortsetter nordover mot Tyskland og ankommer Bremen på ettermiddagen. Her skal vi bo på Radisson Blu Hotel som ligger sentralt like ved byens rådhusplass.
Dag 9: Bremen - Kiel / Oslo
Vi fortsetter til Kiel og kl.14.00 er det avreise med Color Lines ferje til Oslo. Middag ombord og overnatting i utvendig lugar. Underholdning og hygge utover kvelden.
Dag 10: Oslo - Trøndelag
Frokost før ankomst Oslo kl. 10.00. Middag på Alvdal og retur til Trøndelag på kvelden.


10 DAGER
10.730,-

Turnr.: 28
Avreise:
Påstigningsliste alernativ: 1

Prisen inkluderer:
  • 7 hotellovernattinger
  • 10 frokost
  • 10 middag
  • Color Line Oslo - Kiel tur/retur
  • Vinsmaking i Moseldalen
  • Lokal guide i Paris og Versailles
Tillegg:
  • Enkeltrom hotell: kr. 1.660,-
Utskrifsversjon:
 Katalogside: 23

Påmelding:
- Epost
- Tlf: (+47) 74088700