Du finner også sidene kryptert med SSL : https://www.brustadbuss.no/
Norge
Denne turen har gått
Lofoten
Svolvær
På reisen nordover og sørover får vi med oss mye fin natur gjennom hele Nordland. På turen nordover kjører vi E6 over Saltfjellet og videre til Harstad. Herfra tar vi Hurtigruten hele dagen gjennom Vesterålen og til Svolvær i Lofoten. Vi får oppleve Raftsundet og Trollfjorden. Det blir utflukt til Henningsvær. Vi kjører ut til Å i Lofoten og tar ferja til Bodø på returen.

LaksforsenDag 1: Trøndelag - Mo i Rana
Start fra Trondheim om morgenen. Vi kjører langs E6 nordover forbi Steinkjer, langs Snåsavatnet og frem til Grong. Videre nordover skogkledde Namdalen. Vi tar et opphold ved Laksforsen i Vefsn. Videre gjennom ny tunnel gjennom Korgenfjellet og frem til Mo i Rana. Middag og overnatting på Rica Fjordgården hotell.
ved PolarsirkelenDag 2: Mo i Rana - Harstad
Vi kjører opp Dunderlandsdalen og opp på Saltfjellet. Her tar en stopp ved Polarsirkelsenteret. Vegens høyeste punkt ligger 692 m.o.h. Videre nedover Saltdalen og frem til Fauske. Videre gjennom mange tunneler langs Leirfjorden og over Hamarøy. Vi tar ferje fra Bogenes til Lødingen. Middag og overnatting på Rica hotell i Harstad.
Torget i SvolværDag 3: Hurtigruten Harstad - Svolvær
Denne dagen benyttes ombord på Hurtigruten. Avreise fra Harstad på morgenen. Vi seiler gjennom Risøysundet mellom Hinnøya og Andøya og videre til Sortland og Stokmarknes. I Stokmarknes ligger Hurtigrutemuseet og her bodde Richard With, Hurtigrutens grunnlegger. Videre gjennom det trange Raftsundet og en tur innom den trange og mektige Trollfjorden. Ankomst Svolvær kl. 18.30. Her blir det overnatting i 2 netter på Rica Svolvær som ligger ved havneområdet.
På dekkHurtigruten inn TrollfjordenTrollfjorden
Dag 4: Svolvær, utflukt Henningsvær og Borg
Denne dagen blir det utflukt til Henningsvær med besøk på Galleri Lofotens Hus med maleri av Karl Erik Harr. Etterpå blir det besøk på Lofotr VikingemuseumBorg. På kvelden blir det utflukter til Laukvik på nrodsiden av Lofotveggen med utsikt over havet mot nord og forhåpentligvis midnattsolen.
HenningsværLofotr på BorgInne i langhuset på Borg, Lofotr
Reine i LofotenDag 5: Svolvær - Rognan
Avreise fra Svolvær etter frokost. Vi kjører langs Vestfjorden frem til Leknes. Videre under Nappstraumen og frem til Smeden i Sund. Etterpå gjennom Reine og frem til Å, ytterst i Lofoten hvor vegen ender. På ettermiddagen tar vi ferje fra Moskenes til Bodø. Vi fortsetter forbi Fauske og frem til Rognan for overnatting på Rognan hotell.
Smeden i SundFerje over VestfjordenReine i Lofoten
Dag 6: Rognan - Trondheim
Vi fortsetter sørover over Saltfjellet, forbi Mo i Rana og frem til Mosjøen hvor det blir et opphold. Videre sørover Namdalen til turens siste middag på Grong. Retur til Steinkjer og Trondheim på kvelden.


6 DAGER
8.960,-

Turnr.: 12a
Avreise:
Påstigningsliste alernativ: 5

Prisen inkluderer:
  • 5 hotellovernattinger
  • 5 frokost
  • 6 middag
  • Hurtigruta Harstad - Svolvær
  • Innganger som beskrevet
Tillegg:
  • Enkeltrom hotell: kr. 1.300,-
Utskrifsversjon:
 Pdf/utskriftsversjon 

Påmelding:
- Epost
- Tlf: (+47) 74088700