Du finner også sidene kryptert med SSL : https://www.brustadbuss.no/
Kortturer
Denne turen har gått
Kataloglanseringstur til Kiel

Color MagicNeste år har vi igjen lagt den tradisjonelle åpningsturen til Kiel søndag 2.februar med Color Lines store cruiseferje «Color Magic». Mange aktiviteter og tilbud ombord gjør turen til en opplevelse. Vi kjører Østerdalen sørover og Gudbrandsdalen nordover. (Ved behov kjører en buss Østerdalen).
På turen presenteres Turkatalogen for 2014. I denne utsendelsen vil dere også finne et kort utdrag av diverse turer våren 2014 og påsketurene er samlet på baksiden.

Dag 1: Trøndelag - Oslo / Kiel
Tidlig avreise fra Trøndelag. Første stopp blir frokost på Taverna Alvdal. På formiddagen videre sørover Østerdalen til Oslo. Kl. 14.00 avreise med «Color Magic» til Kiel. På ettermiddagen møtes vi i båtens konferanserom hvor det blir gjennomgang av konkurranse og orientering om ulike turer i 2014. Kl. 18.00 spiser vi felles middag i buffetrestauranten. Show, musikk, dans og hygge utover kvelden. Overnatting i innvendig dobbeltlugar med dobbeltseng eller 2 separate senger. Muligheter for lugar med vindu.
Dag 2: Kiel
Ankomst Kiel kl. 10.00. Fra terminalen er det kort gangavstand til sentrum med gågata og mange forretninger og varehus. Kl. 14.00 blir det avreise fra Kiel tilbake til Oslo, samme lugar på returen. På ettermiddagen er det tid til å besøke båtens badeanlegg, spa og treningssenter eller noen av butikkene ombord. Kl. 18.00 blir det igjen felles middag, 2retters selskapsmeny. Etterpå er det muligheter med nytt show, musikk og dans.
Kafeteria, Color FantasyDonkey Pub, Color FantasyPromenadegaten, Color Fantasy
Dag 3: Oslo - Trøndelag
Frokost ombord før ankomst Oslo kl. 10.00. Turen nordover går langs Mjøsa og oppover Gudbrandsdalen til Dombås. Her spiser vi dagens middag før retur til Trøndelag på sen ettermiddag/kveld, Trondheim ca.kl. 19.30, Stjørdal ca.kl. 20.00, Levanger ca.kl. 20.45 og Steinkjer ca.kl. 21.30.



3 DAGER
1.980,-

Turnr.: a
Avreise:
Påstigningsliste alernativ: 1

Prisen inkluderer:
  • Bussreisen
  • Innvendig dobbeltlugar tur/retur
  • 2 frokost
  • 3 middag
Tillegg:
  • Utvendig lugar kr. 305,- p.p.
  • Singellugar kr. 350,-
Utskrifsversjon:
 Pdf/utskriftsversjon 

Påmelding:
- Epost
- Tlf: (+47) 74088700

Påmeldingsfrist 9.januar 2014