Du finner også sidene kryptert med SSL : https://www.brustadbuss.no/
Rundreiser
Denne turen har gått
Skottland med Military Tattoo, fly t/r
Military Tattoo På rundturen i Skottland får vi se mye av landets natur og vi besøker kjente plasser og byer. Vi har opphold i Edinburgh hvor vi også får oppleve Military Tattoo på Edinburgh Castle. På reisen benyttes fly til Aberdeen, buss på rundturen i Skottland og fly tilbake fra Edinburgh.
Glenfiddich DestilleriDag 1: Trøndelag - Aberdeen - Grantown on Spey
Tidlig SAS-fly fra Værnes til Stavanger og videre til Aberdeen på Skottlands østkyst. Byen har blitt en viktig oljeby i Skottland. Vi tar en runde gjennom sentrum med typiske murhus. Vi fortsetter inn i landet med vekslende natur. Vi kommer frem til Speydalen, Skottlands største whiskydistrikt. Vi besøker og prøvesmaker hos Glenfiddich Destilleri i Dufftown. Etterpå frem til Grantown on Spey og Ben Mohr Hotel.
Loch NessDag 2: Grantown on Spey - Inverness - Fort William
Vi kjører frem til Inverness, hovedstaden i The Highlands. Etter et opphold kjører vi sørover langs Loch Ness, en smal og dyp innsjø med god plass for «Nessie». I sørenden av sjøen ligger Fort Augustus med mange sluseanlegg. Videre langs Caledoniakanalen frem til Fort William som ligger ved havet på vestkysten. Byen ligger også ved foten av Storbritannias høyeste fjell, Ben Nevis. Muligheter for å gjøre en fin handel i byens mange butikker. Utvalget av skotske ullprodukter er stort. Middag og overnatting på Ben Nevis Hotel.
Dag 3: Fort William - Sterling
Vi fortsetter sørover langs havet til Glencoedalen. Her kjører vi igjen inn i landet frem til Tyndrum og videre til Skottlands største innsjø, Loch Lomond. Her blir det et opphold i småbyen Luss før vi fortsetter forbi Glasgow og østover mot Sterling hvor det blir overnatting på The Golden Lion Flagship Hotel.
Dag 4: Sterling - Edinburgh
Etter et besøk på Sterling Castle fortsetter vi østover mot Edinburgh, hovedstaden i Skottland. Her skal vi bo i 2 netter på Thistle King James Hotel som ligger sentralt ved Princess Street. På kvelden blir det middag og skotsk aften med tradisjonell musikk og dans på hotellet.
Dag 5: Edinburgh
På formiddagen blir det en byrundtur med lokal guide. Vi får se byens hovedattraksjoner. Ettermiddagen til egen disposisjon. Å gå langs «The Mile» med alle mindre butikker og puber er interessant, samt handling av skotske produkter. Etter middagen på hotellet skal vi på kvelden overvære årets siste forestilling av Military Tattoo. Dette er en fantastisk opplevelse med det mektige Edinburgh Castle som fin kulisse.
The Royal MileMilitary TattooBB ved Edinburgh Castle
Dag 6: Edinburgh - Trøndelag
Litt tid disponibel på formiddagen før vi kjører ut til flyplassen. Norwegians fly fra Edinburgh via Bergen til Værnes på kvelden.


6 DAGER
10.960,-

Turnr.: 39
Avreise:

Prisen inkluderer:
  • 5 hotellovernattinger
  • 5 frokost
  • 5 middag
  • Fly Værnes - Aberdeen
  • Fly Edinburgh - Værnes
  • Lokal guide i Edinburgh
  • Inngang Military Tattoo
  • Besøk whiskydestilleri
Tillegg:
  • Enkeltrom: kr. 2.200,-
Utskrifsversjon:
 Katalogside: 37

Påmelding:
- Epost
- Tlf: (+47) 74088700