Du finner også sidene kryptert med SSL : https://www.brustadbuss.no/
Rundreiser
Denne turen har gått
Hamburg med hageutstillingen iGS 2013
Alster, HamburgPå denne turen benyttes Color Lines ferjer mellom Oslo og Kiel begge veger. Det blir 2 overnattinger i Hamburg. Ankomstdagen er det fellesopplegg med byrundtur med buss og båttur på kanalene og havna. En dag er disponibel og man kan da besøke den store internasjonale hageutstillingen iGS 2013. Hamburg har også mye å by på dersom man har andre interesser som museer, dyreparken Hagenbeck og ikke minst shopping m.m.
Dag 1: Trøndelag - Oslo / Kiel
Avreise fra Trøndelag tidlig på morgenen. Turen går til Alvdal hvor det blir frokost. Videre sørover Østerdalen til Oslo og kl. 14.00 avreise med Color Lines ferje til Kiel. Koldtbord ombord etter avgang og overnatting i lugar med vindu.
Dag 2: Kiel - Hamburg
Frokost ombord før ankomst Kiel kl. 10.00. Det er ca. 1 times kjøring frem til Hamburg, Tysklands nest største by. Byen er en meget viktig handelsby og har utbygd en stor containerhavn. Vi tar først en rundtur med bussen før vi tar en båttur på byens kanaler. Mange av kanalene ble igjenfylt ved gjenoppbyggingen etter siste krig. Det blir overnatting i 2 netter på sentralt hotell. Middag på hotellet.
Hamburg
Dag 3: Hamburg
Denne dagen er disponibel for å besøke den store internasjonale hageutstillingen «iGS 2013». Her er det anlagt ulike haver m.m. For de som heller ønsker å shoppe er det svært mange muligheter i Hamburgs utallige butikker og shoppingsentre. Hamburg har også en meget flott utbygd modelljernbane og vi kan ordne med besøk dit for interesserte. Felles middag på restaurant på kvelden. Etter middagen kan man se det flotte vannorgelet i parken «Planten und Blumen».
iGS 2013iGS 2013iGS 2013
Dag 4: Hamburg - Kiel / Oslo
På formiddagen kjører vi tilbake til Kiel og kl. 14.00 avgang med Color Lines ferje til Oslo. Koldtbord på kvelden og overnatting i lugar med vindu.
Dag 5: Oslo - Trøndelag
Frokost ombord før ankomst Oslo kl. 10.00. Turen nordover går Gudbrandsdalen og turens siste middag er på Dombås. Retur til Trøndelag på kvelden.


5 DAGER
5.920,-

Turnr.: 37
Avreise:
Påstigningsliste alernativ: 1

Prisen inkluderer:
  • 2 hotellovernattinger
  • 5 frokost
  • 1 lunsj
  • 4 middag
  • Color Line Oslo - Kiel tur/retur
  • Båttur Hamburg
Tillegg:
  • Enkeltrom hotell: kr. 540,-

Utskrifsversjon:
 Katalogside: 35

Påmelding:
- Epost
- Tlf: (+47) 74088700