Du finner også sidene kryptert med SSL : https://www.brustadbuss.no/
Ligg i ro ferie
Denne turen har gått
Rovinj, Kroatia, buss og fly

RovinjAdriaterhavskysten har alltid vært populære reisemål. På italiensk side er landskapet flatt og det finnes store sandstrender. På østsiden er landskapet mer variert og berglendt. Her finnes få sandstrender, noe som medfører at vannet blir meget klart og fint. Høydedrag mot nord reduserer de nordlige vindene i vinterhalvåret og dette medfører et behagelig klima hele året. Det er mange kjente ferieplasser på halvøya Istra. Vi har valgt middelalderbyen Rovinj til hovedoppholdet på turen. Vi kjører buss på utreisen og tar fly tilbake.
Dag 1: Trøndelag - Oslo / Kiel
Tidlig avreise fra Trøndelag. Frokost på Alvdal og kl. 14.00 avreise med Color Lines ferje fra Oslo til Kiel. Middag ombord.
Dag 2: Kiel - Bamberg
Frokost ombord før ankomst Kiel kl. 10.00. Turen går på fine tyske motorveger sørover til Bamberg for middag og overnatting på Welcome Hotel Bamberg.
Dag 3: Bamberg - Villach
Vi fortsetter sørover forbi München og grensa til Østerrike passeres ved Salzburg. Videre i tunnel gjennom Alpene og frem til Villach. Middag og overnatting på Romantikk Hotel Post som ligger i sentrum.
Dag 4: Villach - Rovinj
Vi kjører inn i Slovenia og passerer hovedstaden i Ljubljana. Det blir en stopp i Postojna og det blir muligheter for å besøke de kjente dryppsteinsgrottene. På ettermiddagen fortsetter vi til Kroatia og feriebyen Rovinj på Istrahalvøya. Her skal vi bo i 5 netter på Hotel Eden.
Hotel EdenDag 5 - 8: Rovinj
Vi har 4 hele dager disponible i Rovinj og området rundt. Byen var i middelalderen bygd på en øy, men kanalen er idag igjenfylt og danner et åpent torg mot havnen. Her er det trivelig å sitte på en fortausrestaurant og nyte og se på livet. I de gamle trange gatene opp mot kirken finnes ulike forretninger hvor man kan gjøre innkjøp av lokal karakter. I tillegg til å slappe av med soling og bading kan man ta ulike utflukter. En populær utflukt er en båttur til øyene eller en fjord utenfor Rovinj. Videre besøkes byen Pula kjent for sitt fine amfiteater. En ettermiddag tar vi også en utflukt litt inn i landet.
RovinjRovinj
NorwegianDag 9: Rovinj - Venezia / Værnes
Vi forlater Rovinj og kjører mot Trieste og Venezia. På kvelden tar vi Norwegians fly fra Venezia til Oslo og videre frem til Værnes.



9 DAGER
9.980,-

Turnr.: 35
Avreise:
Påstigningsliste alernativ: 1

Prisen inkluderer:
  • 7 hotellovernattinger
  • 9 frokost
  • 8 middag
  • Minicruise Color Line Kiel - Oslo med utvendig lugar
  • Fly Venezia - Pula
Tillegg:
  • Enkeltrom hotell kr. 1.500,-

Påmelding:
- Epost
- Tlf: (+47) 74088700