Du finner også sidene kryptert med SSL : https://www.brustadbuss.no/
Ligg i ro ferie
Denne turen har gått
«Sommer i Tyrol», Salzkammergut, buss og fly

Kirken og Hotel Weißes Rössl, St.WolfgangMusikalen «Sommer i Tyrol» med vertshuset den Hvite hest ved Wolfgangsee er vel kjent for mange. Området ligger i Salzkammergut like øst for Salzburg. Flere sjøer omgitt av høye fjell gir et fint landskap. Under turen gjør vi utflukter i området og også til Salzburg. Vi benytter buss og Color Line Oslo - Kiel på utreisen, mens returen går med fly fra München til Værnes via Oslo.
Dag 1: Trøndelag - Oslo / Kiel
Avreise fra Trøndelag meget tidlig på morgenen. Turen går til Alvdal hvor det blir frokost. Videre sørover Østerdalen til Oslo og kl. 14.00 avreise med Color Line til Kiel. Koldtbord ombord og overnatting i lugar med vindu.
Dag 2: Kiel - Würzburg
Frokost før ankomst Kiel kl. 10.00. Vi fortsetter på fine tyske motorveger forbi Hamburg, Hannover, Kassel og frem til Würzburg for overnatting på Post Hotel.
Salzburg (foto: WikiCommons Mauriciop - CC)Dag 3: Würzburg - St.Wolfgang
Vi fortsetter sørover forbi Nürnberg og München. Grensa til Østerrke passeres ved Salzburg. Herfra er det kort veg til St.Wolfgang i Salzkammergut. Her blir det overnatting i 5 netter på Hotel Weißen Rössl.
Dag 4 - 7: St.Wolfgang
Vi har 4 hele dager disponible i St.Wolfgang. Byen ligger fint til ned mot Wolfgangsee. Her finner vi det omtalte vertshuset "Den Hvite Hest". Vi kan ta en utflukt opp med en jernbane til Schafberg med fin utsikt utover fjellområdene. Med bussen tar vi en utflukt til andre sjøer i området. Vi besøker Hallstadt ved Hallstätter See og kjører langs Traunsee. Det blir en heldagsutflukt til Salzburg. Her vil en lokal guide vise oss byens hovedseverdigheter. I byens gågate finner vi Mozarts fødehus. Over byen ruver festningen Hohensalzburg.
St.Wolgang, Rössel SeeGmunden, Traunsee (foto: WikiCommons Mediocrity - CC PD)Hotel Weißes Rössl, St.Wolfgang (foto: Flickr Nick Stenning - CC)
Dag 8: St.Wolfgang - München / Værnes
På formiddagen kjører vi forbi Salzburg og frem til München. Herfra blir det å fly med SAS på ettermiddagen til Oslo og videre til Værnes.



8 DAGER
9.730,-

Turnr.: 32
Avreise:

Prisen inkluderer:
  • 6 hotellovernattinger
  • 8 frokost
  • 7 middag
  • Color Line Oslo - Kiel
  • Fly München - Værnes
  • Lokal guide i Salzburg
Tillegg:
  • Enkeltrom hotell: kr. 1.150,-


Påmelding:
- Epost
- Tlf: (+47) 74088700