Du finner også sidene kryptert med SSL : https://www.brustadbuss.no/
Norge
Denne turen har gått
Peer Gynt Spelet, Gålå
Peer GyntAmfiscenen ved Gålåvatnet gir en perfekt ramme for å oppleve Peer Gynt Spelet. Spelet er en mektig opplevelse hvor anerkjente skuespillere fremfører Henrik Ibsens stykke til Edvard Griegs musikk. På turen besøkes også Jørundgard på Sel. Vi bor på Hafjell hotell.
Dag 1: Trøndelag - Øyer
Avreise fra Trøndelag på morgenen. Vi kjører sørover E6 til Dombås hvor det blir et opphold. Vi fortsetter sørover Gudbrandsdalen og kommer snart til Sel hvor vi besøker Jørundgard. Middelaldergården ble bygd til innspillingen av filmen om "Kristin Lavransdatter" basert på Sigrid Undsets roman. Etter besøket kjører vi forbi Ringebu og til Øyer hvor vi skal bo i 2 netter på Hafjell hotell. Middag på hotellet om kvelden.
Dag 2: Øyer, spelet på Gålå
På formiddagen tar vi en utflukt til Gausdal og Aulestad. Etter lunsj på hotellet og litt avslapping drar vi over på vestsiden av Gudbrandsdalen til Gålåvatnet. Her skal vi oppleve årets fremføring av Peer Gynt Spelet. Med musikk av Edvard Grieg, den fine ramme som friluftsscenen ved Gålåvatnet gir og med kjente skuespillere som Peer og Mor Åse får vi en opplevelse som vi sent vil glemme. Retur til hotellet ved midnatt.
Peer GyntPeer GyntPeer Gynt
Ringebu StavkirkeDag 3: Øyer - Trøndelag
Vi forlater Øyer og besøker Ringebu Stavkirke med fin samling av Weidemann. Fra Ringebu tar vi vegen over Venabufjellet og frem til Folldal og Hjerkinn og langs E6 til Oppdal. Middag på Oppdalsporten og retur til Trøndelag på ettermiddagen.


3 DAGER
3.900,-

Turnr.: 17
Avreise:

Prisen inkluderer:
  • 2 hotellovernattinger
  • 2 frokost
  • 1 lunsj
  • 2 middag
  • Billett Peer Gynt Spelet
  • Inngang Jørundgard
Tillegg:
  • Enkeltrom hotell kr. 500,-

Påmelding:
- Epost
- Tlf: (+47) 74088700