Du finner også sidene kryptert med SSL : https://www.brustadbuss.no/
Rundreiser
Denne turen har gått
Berlin

På denne 5-dagers turen til Tysklands hovedstad benyttes Color Lines ferje mellom Oslo og Kiel på utreisen og Norwegians direktefly fra Berlin til Værnes på returen. Vi ligger iro i 3 netter på sentralt hotell i Berlin. Vi tar en byrundtur med bussen og ser på byens hovedseverdigheter. Mange muligheter for handling, ulike museum og kulturelle opplevelser.
Dag 1: Trøndelag - Oslo / Kiel
Tidlige avreise fra Trøndelag. Frokost på Alvdal og kl. 14.00 avreise med Color Lines ferje fra Oslo til Kiel. Middag ombord og overnatting i lugar med vindu.
Dag 2: Kiel - Berlin
Frokost ombord før ankomst Kiel kl. 10.00. Turen går sør-østover mot Berlin med ankomst på ettermiddag. Overnatting i 3 netter på Scandic Hotel an Potsdamer Platz.
Peters kirke(Foto: Wikicommons Bukk GNU)Dag 3 - 4: Berlin
Man har 2 hele dager disponible i Berlin. Det blir en byrundtur for å se på byens hovedattraksjoner. Det har vært en stor utbygging de siste 20 år siden gjenforeningen av Øst- og Vest-Tyskland. Muligheter for å besøke byens mange forretninger og varehus. Det mest kjente «KaDeWe» ved Kurfürstendam. Muligheter for å besøke noen av Berlins mange ulike museer. Vi tar også en båttur.
Berlin Domkirke (Foto: Wikicommons Holger Weinandt GNU)
Dag 5: Berlin - Værnes
På formiddagen kjører vi ut til den nye hovedflyplassen, Brandenburg, og Norwegians direktefly til Værnes med ankomst kl. 15.05.



5 DAGER
6.480,-

Turnr.: 57
Avreise:
Påstigningsliste alernativ: 1

Prisen inkluderer:
  • 3 hotellovernattinger
  • 5 frokost
  • 4 middag
  • Color Line Oslo - Kiel
  • Norwegian Berlin - Værnes
  • Båttur Berlin
Tillegg:
  • Enkeltrom hotell: kr. 690,-
Utskrifsversjon:
 Pdf/utskriftsversjon 

Påmelding:
- Epost
- Tlf: (+47) 74088700