Du finner også sidene kryptert med SSL : https://www.brustadbuss.no/
Rundreiser
Denne turen har gått
Skottland, fly tur/retur m/Military Tattoo

På rundturen i Skottland får vi se mye av landets natur og vi besøker kjente plasser og byer. Vi har opphold i Edinburgh hvor vi også får oppleve Military Tattoo på Edinburgh Castle. På reisen benyttes fly til Aberdeen, buss på rundturen i Skottland og fly tilbake fra Edinburgh.
Dag 1: Trøndelag - Aberdeen
GlenfiddichTidlig SAS-fly fra Værnes til Stavanger og videre til Aberdeen på Skottlands østkyst. Byen har blitt en viktig oljeby i Skottland. Byen har en stor helikopterbase for trafikken til britisk sektor i Nordsjøen og havnen er en meget viktig forsyninghavn. Vi tar en tur gjennom sentrum med mange typiske murhus. Middag og overnatting på Norwood Hall Hotel.
Dag 2: Aberdeen - Inverness
Vi fortsetter inn i landet med vekslende natur. Vi kommer frem til Speydalen, Skottlands største whiskydistrikt. Vi besøker og prøvesmaker hos Glenfiddich Destilleri i Dufftown. Etterpå oppover Speydalen og til feriebyen Avimore som ligger i The Highlands. Etterpå til Inverness, hovedstaden i The Highlands. Overnatting i Inverness, på Best Western Palace Hotel og Spa.
Loch NessDag 3: Inverness - Inveraray
Vi kjører sørover langs Loch Ness, en smal og dyp innsjø med god plass for «Nessie». I sørenden av sjøen ligger Fort Augustus med mange sluseanlegg. Videre langs Caledoniakanalen frem til Fort William som ligger ved havet på vestkysten. Byen ligger også ved foten av Storbritannias høyeste fjell, Ben Nevis. Vi fortsetter sørover langs havet til Glencoedalen. Her kjører vi igjen inn i landet frem til Tyndrum og til Inveraray ved havet for overnatting på Argyll Hotel.
Dag 4: Inveraray - Sterling
Vi fortsetter til Tarbet og videre langs Skottlands største innsjø, Loch Lomond. Her blir det et opphold i småbyen Luss før vi fortsetter østover mot Sterling hvor det blir overnatting på The Golden Lion Flagship Hotel.
Dag 5: Sterling - Edinburgh
Etter et besøk på Sterling Castle fortsetter vi østover mot Edinburgh, hovedstaden i Skottland. Her skal vi bo i 2 netter på Thistle King James Hotel som ligger sentralt ved Princess Street. På kvelden blir det middag og skotsk aften med tradisjonell musikk og dans på hotellet.
Military Tattoo, EdinburghDag 6: Edinburgh
På formiddagen blir det en byrundtur med lokal guide. Vi får se byens hovedattraksjoner. Ettermiddagen til egen disposisjon. Å gå langs «The Mile» med alle mindre butikker og puber er interessant, samt handling av skotske produkter. Etter middagen på hotell skal vi på kvelden overvære årets siste forestilling av Military Tattoo. Dette er en fantastisk opplevelse med det mektige Edinburgh Castle som fin kulisse.
Dag 7: Edinburgh - Trøndelag
Litt tid disponibel på formiddagen før vi kjører ut til flyplassen. Fly fra Edinburgh via København til Værnes på kvelden.



7 DAGER
12.190,-

Turnr.: 54
Avreise:

Prisen inkluderer:
  • 6 hotellovernattinger
  • 6 frokost
  • 6 middag
  • Fly Værnes - Aberdeen
  • Fly Edinburgh - Værnes
  • Lokal guide i Edinburgh
  • Inngang Military Tattoo
  • Besøk whiskydestilleri
Tillegg:
  • Enkeltrom: kr. 2.600,-
Utskrifsversjon:
 Pdf/utskriftsversjon 

Påmelding:
- Epost
- Tlf: (+47) 74088700