Du finner også sidene kryptert med SSL : https://www.brustadbuss.no/
Rundreiser
Denne turen har gått
Floriaden, Holland
Floriade 2012Hvert 10. år arrangeres «Floriaden» i Nederland. Iår arrangeres den i Venlo like ved grensa til Tyskland. Det er utbygd et 66 hektars stort område hvor det vises ulike blomster og planter knyttet til ulike tema. Vi får se hvordan vår utvikling og helse er knyttet opp mot naturen på ulike måter. Det foregår underholdning daglig med oppvisning, musikk og show av ulik karakter. Vi benytter Color Line Oslo - Kiel tur/retur på reisen.
Dag 1: Trøndelag - Oslo / Kiel
Avreise fra Trøndelag tidlig på morgenen. Frokost på Alvdal før turen går til Oslo og avreise med Color Lines ferje til Kiel kl. 14.00. Middag ombord og overnatting i lugar med vindu.
Hotel Van der Valk, GladbeckDag 2: Kiel - Gladbeck
Frokost før ankomst Kiel kl. 10.00. Vi fortsetter forbi Hamburg, Bremen, Osnabrück og frem til Gladbeck nord for Dortmund. Her blir det overnatting i 3 netter på Hotel van der Valk.
Innova Toren, «Innovasjonstårnet», signaturbygget til utstillingenDag 3: Gladbeck, utflukt Floriaden
Det er kort veg til Nederland og grensebyen Venlo. Hele dagen og kvelden benyttes på årets «Floriade». Vi besøker ulike utstillinger knyttet til ulike tema og får oppleve ulik underholdning med musikk og show.
Floriadeområdet (flyfoto fra 2011)
Spätburgunder, kjent som Pinot Noir, er hoveddruen i Ahr dalenDag 4: Gladbeck, utflukt
Denne dagen tar vi en utflukt. Det blir først et opphold i Køln før vi fortsetter til Ahrdalen, en frodig dal i Eifelområdet. Her finner vi flere mindre byer og området er kjent for sin gode rødvin som vi smaker på.

KølnAhrweilerAhrweiler
Dag 5: Gladbeck - Lübeck
Vi kjører nordøstover mot Hannover og tar dagens hovedstopp i Celle. På ettermiddagen nordover forbi Hamburg og frem til Lübeck. Lübeck har bevart sine byporter og mange bygninger fra tiden som viktig Hansaby. Overnatting på Scandic hotell som ligger like utenfor bymuren.
Rådhusplassen, Lübeck Niederegger, LübeckUtenfor Scandic, Lübeck
Dag 6: Lübeck - Kiel / Oslo
Det er kort veg fra Lübeck til Kiel. Vi kjører forbi Plönersee frem til Kiel. Kl. 14.00 avreise med Color Lines ferje til Oslo. Middag ombord og overnatting i lugarer med vindu.
Dag 7: Oslo - Trøndelag
Frokost ombord før ankomst Oslo kl. 10.00. Middag på Frichs kafeteria på Dombås og retur til Trøndelag på kvelden.


7 DAGER
8.660,-

Turnr.: 47
Avreise:
Påstigningsliste alernativ: 1

Prisen inkluderer:
  • 4 hotellovernattinger
  • 7 frokost
  • 7 middag
  • Color Line Oslo-Kiel tur/retur
  • Inngang Floriaden
  • Vinsmaking
Tillegg:
  • Enkeltrom hotell: kr. 980,-

Påmelding:
- Epost
- Tlf: (+47) 74088700