Du finner også sidene kryptert med SSL : https://www.brustadbuss.no/
Rundreiser
PS! Denne turen har gått
Se årets turer
Rhin- og Moseldalen
Utsikt fra Niederwaldsøtten, Rüdesheim Rhin-Moseldalen er et populært reisemål som mange ønsker å vende tilbake til. I år har vi valgt å bo i byen Boppard, en mindre by ved Rhinen like øst for Koblenz. Under oppholdet har vi utflukter oppover Moseldalen og Rhinen med opphold i Rüdesheim. Vi smaker på gode rieslingviner og hygger oss i trivelige omgivelser. Vi har overnatting i Bremen på tur nordover. Vi benytter Color Line Oslo - Kiel på utreisen og DFDS Købehavn - Oslo på hjemturen.
Dag 1: Trøndelag - Oslo / Kiel
Tidlig avreise fra Trøndelag. Frokost på Alvdal og kl. 14.00 avreise med Color Lines ferje til Kiel. Koldtbord ombord og overnatting i innvendig dobbeltlugar.
Dag 2: Kiel - Boppard
Frokost ombord før ankomst Kiel kl. 10.00. Turen fortsetter på fine tyske motorveger forbi Hamburg, Hannover og Kassel. Ved Wetzlar kjører vi vestover mot Koblenz og Rhinen. Vi skal bo i 4 netter på utmerkede Hotel Bellevue i byen Boppard ved Rhinen.
Dag 3 - 5: Boppard, utflukter
Under oppholdet foretar vi ulike utflukter. En dag kjører vi oppover Moseldalen i fint landskap med vinranker oppover åssidene. Vi tar et opphold i Cochem, en trivelig liten by med en borg ovenfor sentrum. Vi fortsetter oppover til Bernkastel-Kues med sine fine bindingsverkshus. Under utflukter smaker vi på god Moselvin. En annen utflukt er langs Rhindalen. Vi tar båt fra Boppard til Rüdesheim. Vi passerer ulike små byer, utallige borger og Loreleiklippen. Vi går iland i den kjente vinbyen Rüdesheim og det blir opphold i den kjente Drosselgaße. Bussen bringer oss opp til Niederwaldstøtten med vid utsikt utover Rhindalen. Vi tar ferje til Bingen og kjører på sørsiden langs Rhinen til Boppard. Vi har kort veg til Koblenz som ligger der Mosel renner ut i Rhinen. Vi besøker «Deutsches Eck» som dette punktet kalles. Opphold i byen på egen hånd.
Bernkastel-KuesVinmarker ved Rüdesheim Drosselgaße, Rüdesheim
Dag 6: Boppard - Bremen
På formiddagen kjører vi langs Rhinen nedover til Køln. Her blir det et opphold og vi ser på den kjente Kølnerdomen. Fortsetter nordover til Bremen hvor vi skal bo på Hilton Hotel som ligger sentralt like ved byens flotte gamle rådhus.
Rådhuset i BremenDag 7: Bremen - København / Oslo
På formiddagen kjører vi forbi Hamburg, Lübeck og frem til Puttgarden hvor vi tar ferje til Rødby i Danmark. Kl. 17.00 avreise med DFDS sin ferje fra København til Oslo. Middag ombord og overnatting i lugarer med vindu.
Dag 8: Oslo - Trøndelag
Frokost ombord før ankomst Oslo kl. 09.30. Middag på Alvdal og retur til Trøndelag på kvelden.


8 DAGER
9.820,-

Turnr.: 45
Avreise:
Påstigningsliste alernativ: 1

Prisen inkluderer:
  • 5 hotellovernattinger
  • 8 frokost
  • 8 middag
  • Color Line Oslo - Kiel
  • DFDS København - Oslo
  • Båttur Rhinen
  • Vinsmaking
Tillegg:
  • Enkeltrom hotell: kr. 900,-
Påmelding:
- Epost
- Tlf: (+47) 74088700