Du finner også sidene kryptert med SSL : https://www.brustadbuss.no/
Ligg i ro ferie
Denne turen har gått
Rovinj, Kroatia

RovinjAdriaterhavskysten har alltid vært populære reisemål. På italiensk side er landskapet flatt og det finnes store sandstrender. På østsiden er landskapet mer variert og berglendt. Her finnes få sandstrender, noe som medfører at vannet blir meget klart og fint. Høydedrag mot nord reduserer de nordlige vindene i vinterhalvåret og dette medfører et behagelig klima hele året. Det er mange kjente ferieplasser på halvøya Istra. Vi har valgt middelalderbyen Rovinj til hovedoppholdet på turen. Vi flyr sørover og kjører buss tilbake.
NorwegianDag 1: Trøndelag - Rovinj
Avreise med Norwegian fra Værnes til Oslo. Videre med Norwegians direktefly fra Oslo kl. 17.35 og ankomst Pula kl. 20.25. Fra Pula er det ca. 40 minutter med buss til Rovinj. I Rovinj skal vi bo i 7 netter på Park Hotel. Hotellet ligger sentralt med fin utsikt mot sentrum. Hotellet har eget svømmebasseng. Like ved hotellet ligger lystbåthavnen.
Park Hotel RovinjDag 2 - 7: Rovinj
Vi har 6 hele dager disponible i Rovinj og området rundt. Byen var i middelalderen bygd på en øy, men kanalen er idag igjenfylt og danner et åpent torg mot havnen. Her er det trivelig å sitte på en fortausrestaurant og nyte og se på livet. I de gamle trange gatene opp mot kirken finnes ulike forretninger hvor man kan gjøre innkjøp av lokal karakter. I tillegg til å slappe av med soling og bading kan man ta ulike utflukter. En populær utflukt er en båttur til øyene eller en fjord utenfor Rovinj. Videre besøkes byen Pula kjent for sitt fine amfiteater. En ettermiddag tar vi også en utflukt litt inn i landet.
BåtturRovinj
Dag 8: Rovinj - Innsbruck
Avreise fra Rovinj etter frokost. Vi kjører forbi Trieste og mot Venezia og Verona. Herfra går vegen nordover og gjennom alpene over Brennerpasset. Middag og overnatting i Innsbruck på Alphotel Innsbruck.
Dag 9: Innsbruck - Berlin/Potsdam
Turen fortsetter nordover Tyskland forbi München, Nürnberg og frem til Berlin for overnatting på Hotel NH Berlin i Potsdam.
Dag 10: Berlin/Potsdam - Kiel / Oslo
På formiddagen kjører vi nordover til Kiel og avreise med Color Lines ferje til Oslo kl.14.00. Middag/koldtbord ombord og overnatting i utvendige dobbeltlugarer.
Dag 11: Oslo - Trøndelag
Frokost ombord før ankomst Oslo kl.10.00. Turens siste middag inntas på Alvdal. Retur til Trøndelag på ettermiddag/kveld.



11 DAGER
11.980,-

Turnr.: 43
Avreise:

Prisen inkluderer:
  • 9 hotellovernattinger
  • 10 frokost
  • 10 middag
  • Minicruise Color Line Kiel - Oslo med utvendig lugar
  • Fly Værnes - Pula
Tillegg:
  • Enkeltrom hotell kr. 1.550,-
Utskrifsversjon:
 Pdf/utskriftsversjon 

Påmelding:
- Epost
- Tlf: (+47) 74088700