Du finner også sidene kryptert med SSL : https://www.brustadbuss.no/
Ligg i ro ferie
Denne turen har gått
Tyrol og Alsace, med Mainau

Vi har besøkt flere steder i det populære Tyrol i Østerrike. Denne turen går til den kjente ferjebyen Ischgl som ligger helt vest i Tyrol mot Sveits. Her ligger vi iro og har ulike utflukter i området. Vi besøker også blomsterøya Mainau i Bodensjøen på turen mot Alsace. Her bot vi i Colmar og har utflukt med vinsmaking. Vi benytter Color Line Oslo - Kiel tur/retur.
Dag 1: Trøndelag - Oslo / Kiel
Avreise fra Trøndelag tidlig på morgenen. Etter frokost på Alvdal går turen til Oslo og kl. 14.00 avreise med Color Line til Kiel. Koldtbord ombord og overnatting i utvendige lugarer.
Dag 2: Kiel - Würzburg
Frokost før ankomst Kiel kl. 10.00. Turen fortsetter på fine tyske motorveger sørover forbi Hamburg, Hannover, Kassel og frem til Würzburg for overnatting på Maritim Hotel.
NeuschwansteinDag 3: Würzburg - Ischgl
Turen fortsetter sørover forbi Ulm, Kempten og Füssen på grensa til Østerrike. Her finnes flere store slott, hvor Neuschwanstein er det mest kjente. Vi fortsetter over Fernpass til Inntal og oppover Paznauntal til Ischgl. Her skal vi bo i 3 netter på Hotel Sonne. Ischgl er en kjent ferieby, spesielt som vintersportssted.
Dag 4 - 5: Ischgl
Under oppholdet blir det utflukt på Silvretta høyfjellsveg som en rundtur med Schruns og St.Anton. I Ischgl finnes utallige heisanlegg slik at man kan ta en gondol opp i fjellet og vandre.
Dag 6: Ischgl - Colmar
På formiddagen kjører vi vestover gjennom Vorarlberg til Sveits og Bodensjøen. Vi besøker den kjente blomsterøya Mainau med flotte parkanlegg. På ettermiddagen videre østover til Colmar og Alsaceområdet. Overnatting i 2 netter på Hotel Bristol.
Mainau, WikiCommons: Harke (gnu)MainauMainau
RiquewihrDag 7: Colmar, utflukt
Vi tar en kortere utflukt til vinbyene Ribeauvillé og Riquewihr. Her blir det orientering om vinproduksjon og vi smaker på områdets kjente viner. Ettermiddagen disponibel i Colmar. Byen har fine bindingsverkshus og mange handler.
Hotel van der Valk, HildesheimDag 8: Colmar - Hildesheim
Vi fortsetter nordover gjennom Alsaceområdet til Strasbourg og videre til Tyskland. Passerer Frankfurt, Kassel før ankomst Hildesheim for overnatting på Hotel van der Valk.
Dag 9: Hildesheim - Kiel / Oslo
På formiddagen kjører vi frem til Kiel og kl. 14.00 avreise med Color Line til Oslo. Middag ombord og overnatting i utvendig lugarer.
Dag 10: Oslo - Trøndelag
Frokost ombord før ankomst Oslo kl. 10.00. Middag på Alvdal og retur til Trøndelag på kvelden.



10 DAGER
10.880,-

Turnr.: 36
Avreise:
Påstigningsliste alernativ: 1

Prisen inkluderer:
  • 7 hotellovernattinger
  • 10 frokost
  • 10 middag
  • Color Line Oslo - Kiel t/r
  • Besøk Mainau
  • Vinsmaking Alsace
Tillegg:
  • Enkeltrom hotell: kr. 780,-
Utskrifsversjon:
 Pdf/utskriftsversjon 

Påmelding:
- Epost
- Tlf: (+47) 74088700