Du finner også sidene kryptert med SSL : https://www.brustadbuss.no/
Ligg i ro ferie
Denne turen har gått
Sør-Spania, Almuñecar, Costa del Sol

AlmuñecarVi har i mange år kjørt bussturer med en ukes opphold i Spania på høsten. Mange har ytret ønske om å forlenge oppholdet. Vi tilbyr derfor en tur lenger sør til Solkysten, Costa del Sol. Her ligger vi iro i 14 dager i byen Almuñecar ca. 70 km øst for Malaga. Under oppholdet tilbys ulike utflukter. Vi har en avgang i siste halvdel av oktober 2011 og en avgang i februar/mars 2012. En sen høsttur forlenger sommeren og reduseres mørketiden før jul. På turen i februar/mars møter vi våren med blomstring så langt sør i Spania. På reisen benyttes Color Line mellom Oslo og Kiel tur/retur og vi benytter ulike veger på turen sørover og nordover.
Dag 1: Trøndelag - Oslo / Kiel
Avreise fra Trøndelag tidlig på morgenen. Frokost på Alvdal og videre til Oslo og avreise med Color Lines ferje kl. 14.00. Middag/koldtbord ombord og overnatting i utvendige dobbeltlugar.
Dag 2: Kiel - Karlsruhe
Frokost ombord før ankomst Kiel kl. 10.00. Turen går langs fine tyske motorveger forbi Hamburg, Hannover og Kassel. Etter en pause fortsetter vi forbi Frankfurt og frem til Karlsruhe for middag og overnatting på Queens Hotel.
Dag 3: Karlsruhe - Nimes
Vi kjører mot Freiburg og grensa til Frankrike passeres ved Mulhouse. Videre mot Rhônedalen og sørover forbi Lyon, Valence og frem til Nimes for middag og overnatting på hotell Novotel.
Dag 4: Nimes - Valencia
Vi fortsetter sørover Frankrike forbi Montpellier, Narbonne og frem til grensa til Spania sør for Perpignan. På ettermiddagen kjører vi langs Spanias solkyst, langs Costa Brava mot Barcelona og sørover mot Valencia. Middag og overnatting litt nord for Valencia.
Dag 5: Valencia - Almuñécar
Vi kjører gjennom frodige landskap med store appelsinplantasjer. Videre langs kysten Costa Blanca og forbi Benidorm og Alicante før vi kjører litt inn i landet til Murcia. Vi kjører gjennom fruktbart landskap. Vi kommer ned til kysten Costa del Sol. Ankommer byen Almuñécar på sen ettermiddag. Her skal vi bo i 14 netter på Hotel Helios. Hotellet ligger fint til ved stranden og har eget svømmebasseng. Musikk på hotellet de fleste kvelder. Frokost og middag på hotellet.
Dag 6 - 18: Almuñécar
Under oppholdet kan vi slappe av med bading og soling, muligheter for handling og kveldsopplevelser med Flamencodans. Flamenco er en viktig uttrykksmåte for det Andalusiske folk. Kombinasjon av gitarspill, sang og den mektige dansen blir holdt i hevd på grunn av mange festivaler og årlige arrangement.
- Utflukt Granada
Alhambra, GranadaEn dag under oppholdet tar vi en utflukt til Granada. Vi passerer mektig natur gjennom fjellkjeden Sierra Nevada som ligger langs kysten. Granada ble grunnlagt år 400 f.Kr. og var hovedstad i det mauriske riket fra 711 til 1492. Byens arkitektur bærer preg av dette idag. Vi besøker Alhambra, sultanens residens som bestod av festningen Alcazaba og palasset Alcazar. Inntil området ligger også sommerresidensen for kongen av Granada. Her er det vakre haver med springvann og kanaler. Vi tar også en utflukt til byen Nerja ved kysten.
Dag 19: Almuñécar - Madrid
Vi starter turen nordover gjennom Sierra Nevada, forbi Granada og over La Manchas høysletter mot Spanias hovedstad Madrid. Vi tar en liten byrundtur før middag og overnatting i utkanten av Madrid.
Dag 20: Madrid - Bordeaux
Vi forlater Madrid og kjører nordover mot Burgos og videre til San Sebastian ved Biscayabukta. Vi passerer grensa til Frankrike og kjører frem til Bordeaux for overnatting på Mercure hotell. Vi er midt i det kjente vindistriktet og til middagen kan man smake på den utsøkte vinen.
Dag 21: Bordeaux - Reims
Vi fortsetter nordover mot Tours i Loiredalen. Vi følger Loiredalen mot Orleans. Langs dalen ligger flere store slott som ble bygd fra 1100 til 1700-tallet. Vi passerer utenfor Paris og kjører frem til Reims, hovedstaden i Champagnedistriktet. Overnatting på Hotel Mercure.
Dag 22: Reims - Bremen
Vi fortsetter mot Metz og til Luxembourg hvor vi tar et kort opphold. Videre på motorveg langs Moseldalen fra Trier til Koblenz. På ettermiddagen fortsetter vi frem til Bremen for middag og overnatting på Hotel Hilton.
Dag 23: Bremen - Kiel / Oslo
På formiddagen kjører vi frem til Kiel og avreise med Color Lines ferje kl. 14.00. Middag/koldtbord ombord og overnatting i utvendig dobbeltlugar.
Dag 24: Oslo - Trøndelag
Frokost ombord før ankomst Oslo kl. 10.00. På turen nordover Østerdalen inntas middag på Alvdal. Retur til Trøndelag på ettermiddag/kveld.



24 DAGER
15.950,-

Turnr.: 37
Avganger:
Påstigningsliste alernativ: 1

Prisen inkluderer:
  • 21 hotellovernattinger
  • 24 frokost
  • 24 middag
  • Minicruise Color Line Oslo - Kiel tur/retur
Tillegg:
  • Enkeltrom hotell kr. 3.570,-
Utskrifsversjon:
 Pdf/utskriftsversjon 

Påmelding:
- Epost
- Tlf: (+47) 74088700