Du finner også sidene kryptert med SSL : https://www.brustadbuss.no/
Tilbudsturer
PS! Siste turen er gått
Se årets turer
Berlin

Cafe Gendarmenmarkt, BerlinPå denne 6-dagers turen til Tysklands hovedstad benyttes DFDS's ferje mellom Oslo og København tur/retur og vi ligger iro i 3 netter på sentralt hotell i Berlin. Vi tar en byrundtur med bussen og ser på byens hovedseverdigheter. Byen er i stadig utbygging og endring. Mange muligheter for handling, museum og kulturelle opplevelser.
Dag 1: Trøndelag - Oslo / København
Pearl of ScandinaviaAvreise fra Trøndelag på morgenen. Turen går sørover til Alvdal hvor det blir et opphold. Videre sørover Østerdalen frem til Oslo. Kl.17.00 avreise med DFDS's ferje til København. Overnatting i innvendige lugarer.
Dag 2: København - Berlin
Hotel Aldea, BerlinAnkomst København kl.09.30. Turen går sørover til Gedser og ferje til Rostock i Tyskland. Ankomst Berlin ca.kl.18.00. Her blir det overnatting på Aldea Hotel i 3 netter. Hotellet ligger sentralt med kort avstand til Kurfürstendam. Middag på hotellet om kvelden.
Dag 3-4: Berlin
Kjøpesenteret KaDeWeMan har 2 hele dager disponible i Berlin. Muligheter for å besøke byens mange forretninger og varehus. Det mest kjente "KaDeWe" ved Kurfürstendamm. Det blir også tid til å besøke mange av Berlins hovedattraksjoner som Brandenburger Tor, Riksdagsbygningen m.m.
Dag 5: Berlin - København / Oslo
Tidlig avreise fra Berlin. Ferje fra Rostock til Gedser og kjøring fram til København. Kl.17.00 avreise med DFDS's ferje til Oslo. Overnatting i innvendige dobbeltlugarer.
Dag 6: Oslo - Trøndelag
Ankomst Oslo kl.09.30. Turen går nordover Gudbrandsdalen og opphold på Dombås. Retur til Trøndelag på kvelden.



6 DAGER
2.690,-

Turnr.: t07
Avganger:
Påstigningsliste alernativ: 2

Prisen inkluderer:
  • Bussturen
  • 3 hotellovernattinger
  • 3 frokost
  • 1 middag
  • DFDS Oslo - København tur/retur med innvendig lugar
Tillegg:
  • Enkeltrom hotell kr. 750,-
  • Singellugar t/r kr. 350,-
  • Utvendig lugar t/r kr. 150,- p.p.
Utskrifsversjon:
 Pdf/utskriftsversjon 

Påmelding:
- Epost
- Tlf: (+47) 74088700